Τι απάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης για τα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο στην Αθήνα

14:59 8/7/2018 - Πηγή: Protagon

Για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στις εκλογές το 2019 αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, επισημαίνοντας πάντως εκ νέου ότι είναι νωρίς για σενάρια.

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ την Κυριακή και σε ερώτηση αν κλείνει ένας κύκλος στην περιφέρεια και ανοίγει ένας άλλος για τον Δήμο της Αθήνας,

απάντησε:

«Εγώ έχω ακόμα πολλή δουλειά. Και οι εκλογές απέχουν. Προφανώς και η Αθήνα ενδιαφέρει τους πάντες. Μια χώρα που δεν μπορεί να τακτοποιήσει την πρωτεύουσα της και να της δώσει την θέση που της αξίζει στον παγκόσμιο χάρτη, δεν μπορεί στην πραγματικότητα να βγει από την κρίση».

Πρόσθεσε ακόμη ότι «εγώ μεταξύ Καρπενησίου και Αθήνας μεγάλωσα» για να υπογραμμίσει ότι «αυτή την στιγμή η δική μου υποχρέωση είναι να υπηρετήσω τον λαό της περιφέρειας μου και αυτό θα κάνω μέχρι το τέλος».

Υπενθυμίζεται ότι σε άλλες δηλώσεις για το ίδιο ζήτημα στο παρελθόν είχε επισημάνει ότι είναι νωρίς να ανακοινώσει τις αποφάσεις του, παραπέμποντας ουσιαστικά το ζήτημα για το 2019.

The post Τι απάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης για τα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο στην Αθήνα appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα