Θεοδωράκης: «Κομμένη η κουβέντα για τα διαδικαστικά»

Kάλεσμα στους ανθρώπους της παραγωγής και της δημιουργίας «που δεν τους έχει χαριστεί τίποτα στη ζωή τους», όπως είπε χαρακτηριστικά, απηύθυνε ο Σταύρος Θεοδωράκης από τη Βέροια, όπου βρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ. Το μεγάλο στοίχημα για τον νέο προοδευτικό φορέα, όπως τόνισε σε ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο «Ελιά», είναι «να καταφέρουμε να ενεργοποιήσουμε τους ανθρώπους που κράτησαν τη χώρα όρθια: τον αγρότη που μοχθεί όλη μέρα στα χωράφια του, τον δάσκαλο του χωριού, τη μητέρα που δουλεύει

δύο δουλειές για να μπορεί να πηγαίνει το παιδί της φροντιστήριο».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ξεκαθάρισε ότι δεν θα συνεχίσει να ασχολείται με τα διαδικαστικά των εκλογών για την Κεντροαριστερά, ούτε να απαντά στις επιθέσεις που δέχεται από τους συνυποψηφίους του για τη συμφωνία του με την Φώφη Γεννηματά για μη ενοποίηση των κοινοβουλευτικών ομάδων. «Κάποιο λάθος κάνουμε. Είμαι στην Βέροια. Ο κόσμος με ρωτά μόνο για τα προβλήματα της χώρας. Θέλει λύσεις για το χωράφι και την παραγωγή», εξήγησε για να συμπληρώσει: «Κομμένη λοιπόν η κουβέντα για τα διαδικαστικά, στις περιοδείες τουλάχιστον. Στις 10μέρες που απομένουν θα συζητώ ΜΟΝΟ για τις 21 Θέσεις», δηλαδή το πρόγραμμά του.

Κλικ για να δείτε το σλάιντ

Στην ομιλία του στη Βέροια λοιπόν, ο κ. Θεοδωράκης έδωσε συγκεκριμένες απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που του έθεσαν οι πολίτες και κάλεσε τους συνυποψηφίους του να κάνουν το ίδιο καθώς ο κόσμος απαιτεί, όπως είπε, ξεκάθαρες απαντήσεις για τα προβλήματα που τον απασχολούν. Επιπλέον τόνισε την ανάγκη για μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία –κάτι που θα διασφαλίσει τη θέση του νέου Κινήματος στο πολιτικό σκηνικό.

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στις τρεις βασικές προτεραιότητες του καινούργιου φορέα. Οπως είπε πρώτη προτεραιότητα είναι η ανάγκη ύπαρξης ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την Ελλάδα, βάζοντας φρένο στην υπερφορολόγηση, ενισχύοντας την αγροτική παραγωγή και τη δημιουργική Ελλάδα. Δεύτερη προτεραιότητα είναι να περιορίσουμε το κομματικό κράτος και τρίτον χρειαζόμαστε σύγχρονη παιδεία, που θα παρέχει εφόδια στα παιδιά μας, αλλά και αντιμετώπιση της νεανικής φτώχειας που είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας.

Καθαρά πρόσωπα, ωραία συζήτηση για τα σημαντικά της ζωής μας. Για τη νέα Ελλάδα που θέλουμε. Στην Βέροια, στην Ελιά. #KaiToraStavros pic.twitter.com/BaLqqQCdQr

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) November 2, 2017

The post Θεοδωράκης: «Κομμένη η κουβέντα για τα διαδικαστικά» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα