Θεοχαρόπουλος: «Πρέπει να γίνει ενιαίος φορέας και να απορροφήσει τα χρέη του ΠΑΣΟΚ»

10:51 6/9/2017 - Πηγή: Protagon

Ο υπό σύσταση φορέας της Κεντροαριστεράς πρέπει να είναι ενιαίος και τα χρέη του ΠΑΣΟΚ να περάσουν σε αυτόν. Αυτό δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος μια ημέρα νωρίτερα είχε ανακοινώσει την απόφασή του να μη διεκδικήσει την αρχηγία του χώρου στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου. Αιτιολογώντας την απόφασή του εξέφρασε τη διαφωνία του για το νέο σχήμα, ότι δεν θα είναι

ενιαίο κόμμα αλλά μια συνομοσπονδία των υφιστάμενων παρατάξεων.

Μιλώντας την Τετάρτη στον ραδιοσταθμό 24/7, o πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξήγησε ότι κατά την άποψή του έπρεπε πρώτα να γίνει συνέδριο για τις θέσεις του νέου φορέα και μετά να εκλεγεί ο αρχηγός, κάτι που επίσης δεν συνέβη.

Ως προς το νέο κόμμα που θα έπρεπε να δημιουργηθεί ο κ. Θεοχαρόπουλος είπε ότι αυτό πρέπει να απορροφήσει τα χρέη του ΠΑΣΟΚ. Είπε ότι το ΠΑΣΟΚ πληρώνει τις υποχρεώσεις του αλλά σε περίπτωση διάλυσης, τα βάρη δεν πρέπει να διαγραφούν.

Για το θέμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, είπε ότι δεν είναι αντίθετος αρκεί να υπάρχουν δικλίδες ασφαλείας. Και παρατήρησε πως όσοι δεν έχουν κόμμα και μηχανισμό πίσω τους, είναι αυτοί που επιθυμούν την ηλεκτρονική ψηφοφορία.

The post Θεοχαρόπουλος: «Πρέπει να γίνει ενιαίος φορέας και να απορροφήσει τα χρέη του ΠΑΣΟΚ» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα