Φονικό στο Περιστέρι: Ο δράστης μαχαίρωσε τουλάχιστον 29 φορές τον 41χρονο

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο φονικό του 41χρονου ιδιωτικού υπάλληλου στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή στη σορό του 41χρονου μετρήθηκαν τουλάχιστον 29 μαχαιριές, οι περισσότερες στην κοιλιά και τα πόδια.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή αναγκάζει την αστυνομία

να έχει πλέον ως πιθανότερο σενάριο αυτό του εγκλήματος πάθους, καθώς, όπως λένε, κανένας διαρρήκτης δεν μαχαιρώνει 29 και πλέον φορές το θύμα του.

Ο ιατροδικαστής στην έκθεσή του αναφέρει ότι ο δολοφόνος έριξε κάτω τον 41χρονο Αποστόλη με μια μαχαιριά αλλά στη συνέχεια εξακολούθησε να τον μαχαιρώνει στο κορμί του.

Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με το ότι η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη ενισχύει την εκδοχή ότι δράστης και θύμα γνωρίζονταν.

Το χρονικό

Νεκρός βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου σε διαμέρισμα στο Περιστέρι ένας 41χρονος ημεδαπός ο οποίος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό συγγενής του που πήγε στο σπίτι του στην οδό Κύπρου 69 προκειμένου να δει αν είναι καλά καθώς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα της μητέρας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα