Τελικά οι Μακρόν πήγαν για διακοπές στη Μασσαλία

Η προεδρία κρατούσε την πληροφορία κρυφή -δεν είχε αποκαλύψει ούτε τον τόπο ούτε τη διάρκεια των διακοπών του Εμανουέλ και της Μπριζίτ Μακρόν-, αλλά τελικά ουδέν κρυπτόν υπό τον… γαλλικό Τύπο. Ο νεαρός πρόεδρος περνά τις θερινές διακοπές του μαζί με τη σύζυγό του στη Μασσαλία – και όχι βεβαίως στην Πάρο όπως ήθελαν κάποιες φήμες που είχαν γεννηθεί ακριβώς εξαιτίας της μυστικοπάθειας του Μεγάρου των Ηλυσίων την περασμένη εβδομάδα.

Η Journal du Dimanche (JDD) ήταν αυτή που αποκάλυψε το πού βρίσκεται ο πρόεδρος της Γαλλίας.

Το

ρεπορτάζ ανέφερε ότι το προεδρικό ζεύγος έφτασε στην πόλη την Πέμπτη 10 Αυγούστου και ότι καταλύουν στην κατοικία του περιφερειάρχη Στεφάν Μπουιγιόν, η οποία περιβάλλεται από υψηλούς τοίχους και έχει μεγάλο κήπο με πισίνα. Η κατοικία είναι στα περίχωρα της Μασσαλίας σε ύψωμα, πάνω από τη θάλασσα.

Βέβαια, οι πληροφορίες από την προεδρία παρέμεναν -ηθελημένα- ασαφείς, χωρίς να επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ, λέγοντας απλώς ότι ο πρόεδρος είναι σε διακοπές «μέσα στη Γαλλία» και διαρκώς σε ετοιμότητα για ό,τι χρειαστεί.

Ο τόπος και η διάρκεια των διακοπών δεν γνωστοποιήθηκαν από το Ελιζέ, αν και τοπικά έντυπα γράφουν ότι θα μείνουν ως τις 20 Αυγούστου. Εξάλλου μετά τις 23 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο να γίνει ταξίδι του Μακρόν σε χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης (Αυστρία, Ρουμανία και Βουλγαρία).

Φωτογραφία που δημοσιεύει η JDD από μια γυναίκα που εντόπισε το ζεύγος Μακρόν στη Μασσαλία

Την Παρασκευή, συνεχίζουν τα γαλλικά ρεπορτάζ, το ζεύγος Μακρόν κατέβηκε στην πλαζ του Πραντό, που είναι κοντά στην κατοικία τους, ενώ ο πρόεδρος έκανε για λίγο τζόγκινγκ στην παραλία.

Το απόγευμα επισκέφτηκαν έκθεση αφιερωμένη στον Ζαν-Πολ Μπελμοντό σε πύργο της περιοχής. Στην επιστροφή προς την κατοικία όπου διαμένουν στάθηκαν σε ένα σημείο για να θαυμάσουν το ηλιοβασίλεμα, ανέφεραν στη Journal du Dimanche αυτόπτες μάρτυρες.

Από ό,τι φαίνεται, οι φήμες για την Πάρο παρέμειναν φήμες. Εξάλλου ο Εμανουέλ Μακρόν θα είναι στην Ελλάδα στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου σε επίσημη επίσκεψη.

The post Τελικά οι Μακρόν πήγαν για διακοπές στη Μασσαλία appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα