Σύγκρουση αεροπλάνου με ελικόπτερο στην Αγγλία – Φόβοι για νεκρούς

Συναγερμός έχει σημάνει στη Μεγάλη Βρετανία μετά από πληροφορίες ότι αεροπλάνο συγκρούστηκε στον αέρα με ελικόπτερο στην κομητεία του Μπάκιγχαμ.

Η Αρχές έχουν επιβεβαιώσει το περιστατικό. «Η αστυνομία του Τέιμς Βάλεϊ έχει φτάσει στο σημείο του ατυχήματος κοντά στο χωριό Γουάντερσνον» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, και συνεχίζει: «Η αστυνομία συντονίζει τις έρευνες και αντιμετωπίζει το περιστατικό, το οποίο μας έγινε γνωστό στις 12:06 το μεσημέρι (σ.σ. τοπική ώρα)».

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι μάλιστα, συντρίμμια και από τα δύο αεροσκάφη έπεσαν στους κήπους της ιστορικής έπαυλης

Waddesdon Manor.

A plume of smoke can be seen close to Waddesdon Hill where a plane and a helicopter collided today – emergency services still at scene pic.twitter.com/wYb36RrE81

— Hayley O’Keeffe (@misshoknews) November 17, 2017

Υπάρχουν φόβοι για τέσσερις νεκρούς όμως έως τώρα δεν υπάρχει κάποιος επίσημος απολογισμός. Ο αριθμός των επιβαινόντων στα δύο αεροσκάφη δεν είναι ακόμα γνωστός.

Και τα δύο αεροσκάφη είχαν αναχωρήσει από ένα κοντινό αεροδρόμιο στο Γουϊκομ, που βρίσκεται 70 χλμ μακριά από το σημείο της σύγκρουσης, σύμφωνα με τη Mirror.

Τουλάχιστον επτά πυροσβεστικά οχήματα έχουν καταφθάσει στο σημείο και δεκάδες άνδρες της Πυροσβεστικής έχουν διασκορπιστεί στην περιοχή ψάχνοντας για επιζώντες.

The post Σύγκρουση αεροπλάνου με ελικόπτερο στην Αγγλία – Φόβοι για νεκρούς appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα