Σπυράκη: Ενημέρωση και ενιαία κυβερνητική θέση ζητά για το Σκοπιανό η ΝΔ

10:40 8/1/2018 - Πηγή: Protagon

Πιστή στην τακτική της να απαιτεί κοινή γραμμή για την ονομασία της ΠΓΔΜ από τα δύο κυβερνητικά κόμματα, τον ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΕΛ, προκειμένου να προσέλθει στη συζήτηση παραμένει η Νέα Δημοκρατία. Αυτό κατέστησε σαφές η Μαρία Σπυράκη, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, με νέες της δηλώσεις.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυρία Σπυράκη

ζήτησε να ενημερωθούν τα κόμματα για το Σκοπιανό.

«Η Νέα Δημοκρατία θα συμμετάσχει στη συζήτηση για την ονομασία της ΠΓΔΜ εφόσον υπάρχει ενιαία πρόταση από τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Σπυράκη, η οποία αναφερόμενη στις τελευταίες δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ παρατήρησε χαρακτηριστικά: «Δεν γίνεται να μαθαίνουμε από τον σκοπιανό πρωθυπουργό ότι γίνεται διαπραγμάτευση».

Η εκπρόσωπος της ΝΔ, επισήμανε ότι αποτελεί «υποχρέωση της κυβέρνησης να ενημερώσει τα κόμματα, όπως έκανε και η κυβέρνηση Καραμανλή, και να μην μαθαίνουμε από την άλλη πλευρά ότι η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη».

Σύμφωνα με την ίδια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει αύριο στους τομεάρχες του κόμματος, με τη συνάντηση να αποτελεί βαρόμετρο για τις επόμενες κινήσεις του κόμματος σε αυτό το ζήτημα.

The post Σπυράκη: Ενημέρωση και ενιαία κυβερνητική θέση ζητά για το Σκοπιανό η ΝΔ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα