Προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας από την καταιγίδα

16:33 4/6/2017 - Πηγή: Protagon

Αν και τη βρήκε άδεια λόγω τριημέρου, η καταιγίδα το μεσημέρι της Κυριακής στην Αθήνα άφησε πίσω διακοπή κυκλοφορίας και άλλα μικροπροβλήματα.

Η καταιγίδα ξέσπασε γύρω στις 14:00 με ισχυρή βροχή και, κατά τόπους, χαλάζι. Τα φαινόμενα, τουλάχιστον στο κέντρο της πόλης, κόπασαν περίπου μία ώρα αργότερα.

Εν τω μεταξύ, διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα σημειώθηκε στην Πειραιώς, από το ύψος της Χαμοστέρνας έως την Πέτρου Ράλλη λόγω συσσώρευσης υδάτων. Είναι ένα από τα σημεία που σχεδόν πάντα αντιμετωπίζουν πρόβλημα

από τις ξαφνικές καταιγίδες.

Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε περίπου μία ώρα αργότερα.

Ισχυρές καταιγίδες σημειώθηκαν σε άλλα σημεία στην Αττική. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το βράδυ.

Για τη Δευτέρα, ημέρα αργίας λόγω της εορτής του Αγίου Πνεύματος, η ΕΜΥ προβλέπει γενικά αίθριο καιρό, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά κυρίως των βόρειων περιοχών.

Αίθριος θα είναι ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη, με ασθενείς ανέμους ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

The post Προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας από την καταιγίδα appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα