Πώς ο Τομ Χανκς έκανε πρόταση γάμου για λογαριασμό θαυμαστή του

Η περιοδεία προώθησης ενός βιβλίου είναι σχεδόν αγγαρεία για τους συγγραφείς και μπορούμε να φανταστούμε ότι κάτι θα πρέπει να σκέφτονται για να την κάνουν λίγο πιο ευχάριστη -και κυρίως αξιομνημόνευτη.

Το Σάββατο ο Τομ Χανκς είχε βρεθεί στο Τέξας σε φεστιβάλ βιβλίου για να παρουσιάσει το δικό του βιβλίο με σύντομες ιστορίες.

Κάποια στιγμή, ενώ είχαν προχωρήσει στη διαδικασία των ερωτήσεων από το κοινό, ο Χανκς δήλωσε ότι βαρέθηκε να απαντά στις ερωτήσεις και ότι πλέον θέλει να ρωτάει εκείνος. Εβγαλε λοιπόν από την τσέπη του ένα χαρτάκι και είπε ότι στο κοινό

ότι υπάρχει ανάμεσά τους ένας άνδρας, που λέγεται Ράιαν ΜακΦάρλινγκ, ο οποίος θέλει να κάνει μια ερώτηση σε μια γυναίκα, επίσης ανάμεσά τους, τη Νίκι Γιανγκ. Και όπως είπε ο Χανκς, η ερώτηση ήταν: «Νίκι, θα με παντρευτείς;»

Η Νίκι απάντησε «ναι» και ο Χάνκς ανέβασε στη σκηνή το τρισευτυχισμένο ζευγάρι και τους έδωσε τις ευχές του.

Τη σκηνή κατέγραψαν φυσικά οι παρευρισκόμενοι που έσπευσαν να ανεβάσουν το υλικό στα κοινωνικά δίκτυα.

Αλλά και χωρίς αυτό, ήταν σίγουρα μια αξέχαστη στιγμή με έναν από τους πιο ανθρώπινους σταρ του Χόλιγουντ. Ενός σταρ που συχνά κάνει τον κόπο να απαντά με επιστολές που συντάσσει ο ίδιος σε μια από τις πολλές γραφομηχανές του ή να σταματά το τζόγκινγκ για δυο-τρεις αναμνηστικές φωτογραφίες με τους νεόνυμφους στο πάρκο.

The post Πώς ο Τομ Χανκς έκανε πρόταση γάμου για λογαριασμό θαυμαστή του appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα