Πόλεμος Κυρίτση – Γεωργιάδη στο twitter για τους έλληνες νεκρούς επί Στάλιν

Μέρος στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει στα κοινωνικά δίκτυα –και όχι μόνο- σχετικά με την απόφαση της Ελλάδας δια του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, να μην συμμετάσχει σε διάσκεψη για τα θύματα των ολοκληρωτικών καθεστώτων πήρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφος Γιώργος Κυρίτσης.

Με ένα tweet την Κυριακή και ενώ στο Twitter είχε ανάψει η συζήτηση για τα «εγκλήματα του κομμουνισμού» ο Γιώργος Κυρίτσης προχώρησε σε αυτήν την παρατήρηση: «Ελληνες νεκροί από Χιτλερ 400.000. Έλληνες νεκροί από Στάλιν 0».

Έλληνες νεκροί απο Χιτλερ ~ 400.000. Έλληνες νεκροί απο Στάλιν 0 #ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ_ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ

— Γιώργος Κυρίτσης (@giorgoskyritsis) August 20, 2017

Λίγο αργότερα επανήλθε με άλλο ένα στατιστικό στοιχείο: «Ελληνικά χωριά που κάηκαν από Χίτλερ (χάρτης). Ελληνικά χωριά που κάηκαν από Στάλιν: 0»

Ελληνικά χωριά που κάηκαν απο Χιτλερ (χάρτης). Ελληνικά χωριά που κάηκαν από Στάλιν: 0 #ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ_ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ pic.twitter.com/2GjxPTqx6e

— Γιώργος Κυρίτσης (@giorgoskyritsis) August 20, 2017

Τα δύο tweet, αλλά κυρίως το πρώτο έφερε πληθώρα απαντήσεων προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιες από τις οποίες, όπως αυτή του Αδωνι Γεωργιάδη, του υπενθύμιζαν ότι επί Στάλιν είχαν εξοντωθεί χιλιάδες Πόντιοι.

Οι Πόντιοι που πέθαναν από τις Σταλινικές Διώξεις Τί είναι; όσοι πέθαναν στον Εμφύλιο;

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) August 20, 2017

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον αντιπρόεδρο της ΝΔ αποκαλώντας τον «απολογητή -μετανοημένο έστω- του Ολοκαυτώματος»:

Εσύ, ως μετανοημένος εστω, απολογητής του ολοκαυτώματος καλό θα ήταν να μην εκτίθεσαι τόσο υπέρ του Χίτλερ

— Γιώργος Κυρίτσης (@giorgoskyritsis) August 20, 2017

Σε αυτό ο Αδωνις Γεωργιάδης απάντησε λέγοντας ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόβλημα να ταχθεί υπέρ του Στάλιν, στο οποίο ο Γιώργος Κυρίτσης απάντησε ότι οι συμψηφισμοί του ναζισμού με ο,τιδήποτε συνιστά συμψηφισμό.

Εγώ υπέρ του Χίλιερ δεν έχω υπάρχει στην ζωή μου ποτέ! Σιχαίνομαι τον Ολοκληρωτισμό. Εσύ όμως υπέρ του Στάλιν βλέπω κανένα πρόβλημα Ε;

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) August 20, 2017

Οποιοσδήποτε συμψηφισμός του Χιτλερ κ του Ναζισμού με οτιδήποτε, λειτουργεί ως υπεράσπιση, δεν το καταλαβαίνεις;

— Γιώργος Κυρίτσης (@giorgoskyritsis) August 20, 2017

The post Πόλεμος Κυρίτση – Γεωργιάδη στο twitter για τους έλληνες νεκρούς επί Στάλιν appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα