ΠΑΣΟΚ προς Μαξίμου: Αν είναι προβοκάτσια αποδείξτε το

«Αν η κυβέρνηση πιστεύει ότι η επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, είναι προβοκάτσια, οφείλει να δώσει στοιχεία και να αντιμετωπίσει το ζήτημα», διεμήνυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, σχολιάζοντας τόσο την ανακοίνωση της κυβέρνησής που μιλά για προβοκατόρικη επίθεση, όσο και τη σχετική δήλωση του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Πάνου Καμμένου, που

αναφέρθηκε σε «παρακράτος».

«Κάτι θυμίζει παρακράτος», είχε πει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, σε ανάρτησή του στο Twitter με αφορμή την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην ανακοίνωση που εξεδόθη από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού γινόταν λόγος για «εγκληματική και προβοκατόρικη ενέργεια», την οποία έσπευσαν να αξιοποιήσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ «για μικροκομματικά οφέλη και φθηνή αντιπολίτευση».

Την ώρα που η διεθνής κοινή γνώμη ασχολείται με τα έγγραφα των οικονομικών παραδείσων έχουμε τρομοκρατική ενέργεια κάτι θυμίζει..ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) November 6, 2017

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Χρηστίδης, χαρακτήρισε απαράδεκτο «την ώρα που εμείς δεν κάνουμε καμία συζήτηση σε πολιτικό επίπεδο, να λένε τέτοια πράγματα». «Είναι ντροπή», τόνισε και διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν ο υπουργός που είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια της χώρας να μιλά για παρακράτος.

Ο κ. Χρηστίδης επανέλαβε το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα. «Ο κύριος Τόσκας και δεν θέλει και δεν μπορεί. Έχει δείξει την ανεπάρκειά του, πρέπει να παραιτηθεί», υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο κ. Χρηστίδης.

The post ΠΑΣΟΚ προς Μαξίμου: Αν είναι προβοκάτσια αποδείξτε το appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα