ΠΑΣΟΚ: «Ως πότε θα επιτρέπονται τα άβατα στο κέντρο της Αθήνας;»

Την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η νέα επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη. Η διαμαρτυρία του Κινήματος έρχεται εν μέσω κριτικής σε βάρος της κυβέρνησης και προσωπικά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, για ανικανότητα και απροθυμία να αντιμετωπιστούν δραστικά οι υπαίτιοι των συνεχιζόμενων επεισοδίων στα Εξάρχεια και άλλα σημεία του κέντρου της Αθήνας.

Η

νέα επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ομάδα κουκουλοφόρων πέταξε βόμβες μολότοφ εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ, που σταθμεύει στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Βαλτετσίου.

«Ως πότε θα επιτρέπονται τα άβατα» διερωτάται στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό για ανικανότητα και εθελοτυφλία.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Για πολλοστή φορά, χθες βράδυ υπήρξε επίθεση εναντίον των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη με μολότοφ και πέτρες.

Ως πότε ο κ. Τσιπρας θα κλείνει τα μάτια στο πρόβλημα που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας;

Ως πότε θα επιτρέπονται τα άβατα;

Η ζωή και η περιουσία του Έλληνα πολίτη δε μπορεί να μπαίνουν σε κίνδυνο εξαιτίας της ανικανότητας της πολιτικής ηγεσίας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

The post ΠΑΣΟΚ: «Ως πότε θα επιτρέπονται τα άβατα στο κέντρο της Αθήνας;» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα