ΠΑΟΚ: πρόκριση με καλό πρόσωπο

23:03 3/8/2017 - Πηγή: Protagon

To ζητούμενο στην Τούμπα δεν ήταν η πρόκριση. Αυτή είχε εξασφαλιστεί από το πρώτο παιχνίδι και την ισοπαλία στην Ουκρανία. Το ζητούμενο ήταν μία καλή εμφάνιση που θα καθησύχαζε τον κόσμο και θα σταματούσε τη γκρίνια –ναι, ήδη έχει ξεκινήσει γκρίνια στην Τούμπα.

Και ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε και με το παραπάνω. Επαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, έστω και απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο. Το κυριότερο ήταν πώς άρχισε να δείχνει συμπεριφορά σοβαρής

ομάδας, με παίκτες που μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον στο γήπεδο, παίζοντας στοιχειωδώς καλό ποδόσφαιρο.

Ο Στανόγεβιτς είχε πει πως η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα είχε μια αλλαγή, σε σχέση μ’ αυτή που αγωνίστηκε πριν από μια εβδομάδα στο Κίεβο, κι αυτό έγινε με την παρουσία του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο αρχικό σχήμα. Ο Ολλανδός πήρε τη θέση του Εβγέν Σάχοφ, ενώ οι υπόλοιποι δέκα ήταν οι ίδιοι με του πρώτου αγώνα στο «Βαλερί Λομπανόφσκι». Αλλαξε και ο σχηματισμός, από «4-3-3» σε «4-2-3-1», με τους ασπρόμαυρους να είναι στο ξεκίνημα του αγώνα πιο επιθετικοί.

O Πρίγιοβιτς είχε ευκαιρίες, αλλά όχι γκολ

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, που παρατάχθηκε για άλλη μία φορά με ένδεκα ξένους, νίκησε με 2-0 την Ολιμπίκ και την Παρασκευή θα είναι στην κλήρωση για τα play offs του Europa League.

Μπήκε στο ματς φορτσάτος, χωρίς να αφήσει περιθώρια στους Ουκρανούς να αμφισβητήσουν την κυριαρχία του. Το παιχνίδι ήταν ουσιαστικά ένας μονόλογος με την ελληνική ομάδα να βγάζει καλή ενέργεια και στα 90 λεπτά. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μακ άνοιξε το σκορ στο ’24, κάνοντας δηλαδή κάτι που έκανε καλά και πρόπερσι, σκοράροντας με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Ωστόσο η φάση της βραδιάς ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όταν ο Τσίμιροτ, με βολίδα έξω από την περιοχή έκανε το 2-0.

Η ίδια εικόνα διατηρήθηκε και στο δεύτερο μέρος με τον ΠΑΟΚ να πιέζει να κάνει και να χάνει ευκαιρίες με τους Μπίσεσβαρ και Πρίγιοβιτς. Το τρίτο γκολ δεν ήρθε. Δεν χρειαζόταν, άλλωστε.

ΠΑΟΚ (Στανόγεβιτς): Ρέι, Μάτος, Λέοβατς, Πρίγιοβιτς, Κάμπος (82′ Πέλκας), Κρέσπο, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (66’ Πέδρο Ενρίκε), Μακ, Βαρέλα, Κάνιας (72’ Σάχοφ)

ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (Σανζάρ): Μακχαράτζε, Λούκιανκτσουκ (46’ Μιχούνοφ), Κραβτσένκο, Μόχα, Σαμπάνοφ, Σέστιακοφ, Μπιελίνκι (71’ Μικχάλοφ), Νεμτσανίνοφ, Τσίμπαλιουκ, Χομούτοφ (60’ Σοντέι), Μπογκντάνοφ.

The post ΠΑΟΚ: πρόκριση με καλό πρόσωπο appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα