ΠΑΟ: Ο Ουζουνίδης «γύρισε» το ματς!

22:09 3/8/2017 - Πηγή: Protagon

Ο Παναθηναϊκός πήγε στο Μπακού έχοντας τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Γκαμπάλα, μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα. Αλλά δεν ήταν μόνο το σκορ. Ο Παναθηναϊκός ήταν και αντικειμενικά καλύτερη ομάδα από την Γκαμπάλα. Και όταν χρειάστηκε, το απέδειξε.

Ο Παναθηναϊκός παρά το γεγονός ότι είχε το 1-0 του πρώτου

αγώνα πήγε και στο Αζερμπαϊτζάν για τη νίκη. Από το πρώτο λεπτό απέκτησε κατοχή και προσπάθησε να δημιουργήσει. Και το έκανε. Η ελληνική ομάδα ήταν καλή, δημιουργική, αλλά, τελικά, όχι αποτελεσματική. Και ξόδεψε το πρώτο ημίχρονο χάνοντας ευκαιρίες. Αντίθετα οι αντίπαλοι είχαν μόλις ένα σουτ στο 45′.

Και στο 52′ μετά από μία εκπληκτική ατομική ενέργεια του Μονρόουζ ήρθε το αυτογκόλ του Μολέντο που έδωσε αυτοπεποίθηση στους γηπεδούχους.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης με δύο αλλαγές άλλαξε τα πάντα. Έβγαλε από το ματς τους Άλτμαν (μπήκε ο Λουτσιάνο) και Χατζηγιοβάνη (Καμπέσας), πέρασε δεξιά τον Λουντ και αριστερά τον Καμπέσας.

O Λουντ σε μία διεκδίκηση

Αυτές οι αλλαγές έφεραν δύο γκολ για το «τριφύλλι» μέσα σε 4 λεπτά. Στο 63΄ ο Λουντ από κεφαλιά-πάσα του Μολίνς «εκτέλεσε» τον Μπεζοντόσνι και στο 66΄ ο Καμπέσας με ατομική προσπάθεια και άψογο τελείωμα έκανε το 2-1.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε στα play off του Europa League κάτι το οποίο άξιζε 100% και στα δύο παιχνίδια. Πλέον περιμένει την κλήρωση της Παρασκευής (14:00) μιας και ο στόχος δεν έχει ολοκληρωθεί. Κι αυτός δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους ομίλους.

ΚΑΜΠΑΛΑ (Ρόμαν Γκρίγκορτσουτ): Μπεζετόσνι, Στάνκοβιτς, Νταμπό (74′ Κονέ), Χαλιντέι, Χουσείνοφ (75′ Α. Μαμαντόφ), Βέρνιντουμπ, Μαλόουν (80′ Ε. Μαμαντόφ), Γκουρμπάνοφ, Όζομπιτς, Μπουλτχούις, Μονρόουζ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Χούλτ, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Ζέκα, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (62′ Καμπέσας), Λουντ, Άλτμαν (56′ Λουτσιάνο), Μολίνς (80′ Ρέις)

The post ΠΑΟ: Ο Ουζουνίδης «γύρισε» το ματς! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα