Τα «Χρυσά Μήλα» της… Λακωνίας

17:35 3/8/2017 - Πηγή: Protagon

Είναι όμορφο το χάραμα στον πορτοκαλεώνα, εκεί στον Σπαρτιάτικο κάμπο. Όταν οι πρώτες αχτίδες αρχίζουν να ξεμυτίζουν και να χτυπούν φυλλωσιές και καρπούς καταλαβαίνεις ότι βρίσκεσαι σε τόπο ιερό, σε τόπο ευλογημένο. Ο Χρήστος είναι ένας τυχερός άνθρωπος. Γίνεται καθημερινά μάρτυρας αυτής της γλυκιάς αντανάκλασης που προέρχεται από το ζευγάρωμα του ήλιου και της φύσης. Στις Αμυκλές Λακωνίας, σε χώματα όπου περπάτησαν θρύλοι, εκείνος συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση καλλιεργώντας και φροντίζοντας τους πορτοκαλεώνες του, φροντίζοντας ώστε να διατηρούν την βέλτιστη κάθε φορά ποιότητα.

Τον

Χρήστο τον γνωρίσαμε σε ένα από τα βίντεο της Coca-Cola Τρία Έψιλον, που περιγράφουν τη συνεργασία τους και το κοινό αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Ο τοπικός συνεταιρισμός, μέλος του οποίου είναι και ο Χρήστος, είναι ένας από τους βασικούς προμηθευτές της Coca-Cola Τρία Έψιλον για περισσότερα από 30 χρόνια. Τα πορτοκάλια που παράγονται είναι μέρος από τους 50.000 τόνους φρούτων που φτάνουν κάθε χρόνο στις μονάδες της εταιρείας στο Σχηματάρι και στο Ηράκλειο Κρήτης για να καταλήξουν στον καταναλωτή ως αναψυκτικό και χυμός.

Ο συνεταιρισμός Αμυκλών είναι ένας ακόμα κρίκος της αλυσίδας που αποτελείται από συνολικά 4.000 Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές της Coca-Cola Τρία Έψιλον, μιας αλυσίδας που παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας για να φτάνουν καθημερινά σε κάθε τραπέζι.

The post Τα «Χρυσά Μήλα» της… Λακωνίας appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα