Οι 10 πιο hot φωτογραφίες στην ιστορία του Instagram

07:28 7/5/2017 - Πηγή: Protagon

Η Μπιγιονσέ και η Σελένα Γκόμεζ συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη αποδοχή. Ιδού όμως το top 10 των φωτογραφιών που σαρώνουν. Με πρώτη και καλύτερη τη Μπιγιονσέ έγκυο. Σημειωτέον πως σήμερα στο Instagram μπαίνουν 200 εκατ. χρήστες κάθε μέρα

1.Μπιγιονσέ: 10,6 εκατ. likes

Με αυτή τη φωτογραφία η σούπερ σταρ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της σε δίδυμα. Φωτογραφήθηκε σαν σέξι μαντόνα μπροστά σε μία τεράστια κιτς ανθοστήλη και έκανε τα social media να παραληρήσουν. Αυτή η εικόνα απέσπασε 7,8 εκατ. likes σε λιγότερες από 24 ώρες. Και μέσα σε λίγες μέρες έγινε η Νο 1 σε όλη την ιστορία του Instagram.

2.Τέιλορ Σουίφτ: 2,6 εκατ. likes

Αυτή την ψωνίστικη ανθοστήλη σε σχήμα κύβου, την έστειλε στην αμερικανίδα τραγουδίστρια ο Κάνιε Γουεστ. Συνέβη το 2015, την επομένη των Video Music Awards – σε εκείνη την απονομή η Τέιλορ Σουίφτ είχε παρουσιάσει τον ράπερ.

3.Αριάνα Γκράντε: 3 εκατ. likes

Εδώ η σέξι αμερικανίδα τραγουδίστρια απλώς κάνει βόλτα κάπου στο Τέξας. Αλλά αυτή η εικόνα έχει ήδη συγκεντρώσει 3 εκατ. «αρέσει».

Τέιλορ Σουίφτ: 3,2 εκατ. likes

Όταν η Σελένα Γκόμεζ γιόρτασε τα 24α γενέθλιά της, η παλιά της φίλη Τέιλορ Σουίφτ πόσταρε αυτή την κοινή φωτογραφία τους με τη λεζάντα «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα, Σελένα».

Κιμ Καρντάσιαν: 3,5 εκατ. likes

Το εικονιζόμενο αγοράκι το λένε Αγιο (Saint το βαφτίσανε) και είναι ο γιος της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ. Ο Αγιος, σε αυτή τη φωτογραφία παίζει με τα εξτένσιον της μαμάς του και τα likes πέφτουν βροχή.

Κένταλ Τζένερ: 3,7 εκατ. likes

Η πόζα της Κένταλ Τζένερ με το δαντελωτό φόρεμα και τα μαλλιά-μέδουσα ήταν η πιο δημοφιλής εικόνα στο Instagram το 2015. Μεγάλος ενθουσιασμός! Σήμερα έχει 3,7 εκατ. likes.

Κιμ Καρντάσιαν-Γουέστ: 4,3 εκατ. likes

Η πασχαλινή φωτογραφία του ζεύγους! Η Κιμ, ο Κάνιε, ο Αγιος (το αγοράκι το βαφτίσανε Saint) και ο Βοράς (το κοριτσάκι το βαφτίσανε North). Αυτή η φωτογραφία σε λιγότερο από μία ημέρα συγκέντρωσε 4,3 εκατ. likes και ανακηρύχθηκε ως η κορυφαία για το Πάσχα του 2017.

Σελένα Γκόμεζ: 6,6 εκατ. likes

Εδώ η αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός ποζάρει με το αγόρι της στο μουσικό φεστιβάλ Coachella στην Καλιφόρνια. Η εικόνα συγκέντρωσε 6,6 εκατ. likes.

Σελένα Γκόμεζ: 6,6 εκατ. likes

«Όταν οι στίχοι σου είναι στο μπουκάλι». Με αυτό το ευφάνταστο σημείωμα ποστάρισε η Σελένα Γκόμεζ τη διαφημιστική φωτογραφία της Coca Cola πέρσι, και απέσπασε 6,6 εκατ. likes. H φωτογραφία ανακηρύχθηκε ως η πιο δημοφιλής το 2016.

Σελένα Γκόμεζ: 6,7 εκατ. likes

Η Σελένα Γκόμεζ το 2016 ήταν η πιο δημοφιλής διασημότητα στο Instagram. Με 117 εκατ. ακολούθους. Αυτή τη φωτογραφία την ανάρτησε χωρίς λεζάντα και συγκέντρωσε 6,7 εκατ. likes.

The post Οι 10 πιο hot φωτογραφίες στην ιστορία του Instagram appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα