Ο Πάνος Καμμένος ντύθηκε «κατάλληλα» για να τον βρει σέξι η Τσιτσιολίνα

Ο ΥΠΕΘΑ φορώντας τα κατάλληλα ρούχα συνάντησε την Τσιτσιολίνα τραγουδώντας της «Oh mammy, oh mammy, mammy blue…≥

Με το σκεπτικό ότι όλοι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε στο γήπεδο Tae Kwon Do προκειμένου να συναντήσει την Τσιτσιολίνα. Ηταν λίγη ώρα πριν είχε διαρρεύσει η πληροφορία πως όταν ρεπόρτερ καναλιού έδειξε στην ιταλίδα ειδικό του σεξ μια φωτογραφία δική του και μια του Αλέξη Τσίπρα, εκείνη δεν διάλεξε εκείνον!

Ευτυχώς όμως η πολυσύνθετη προσωπικότητα του Πάνου Καμμένου έχει και το ανάλογο αμπαλάζ για κάθε περίπτωση. Γι’ αυτό κι εκτός από τις κλασικές στολές του Τομ Κρουζ και του Πολέμαρχου διαθέτει στο προσωπικό του βεστιάριο και άλλες πιο «πιπεράτες». Οπως αυτή του «ώριμου λατίνου εραστή» που επιστράτευσε σήμερα.

Ο κυβερνητικός εταίρος και υπουργός Εθνικής Αμυνας, συνάντησε την Τσιτσιολίνα λίγο πριν εμφανιστεί στα εγκαίνια της έκθεσης Athens Erotica. Την πλησίασε χορεύοντας και της ζήτησε να σκεφτεί για άλλη μια φορά την επιλογή της, τώρα που τον βλέπει με την σωστή αμφίεση.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, ενημέρωσε τους διοργανωτές της έκθεσης Athens Erotica ότι συμμετέχει στην μυστική άσκηση ετοιμότητας «Trelopenintaris 2016» και ζήτησε την απόλυτη εχεμύθειά τους καθώς ο σκοπός της είναι εθνικός και γίνεται για την τόνωση της αυτοπεποίθησης του υπουργού και για την μεταστροφή της ιταλίδας εκπροσώπου του παπισμού στον ορθό δρόμο.

The post Ο Πάνος Καμμένος ντύθηκε «κατάλληλα» για να τον βρει σέξι η Τσιτσιολίνα appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα