Ο Νίκος Καρανίκας συνοδεύει τον Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία!

20:12 8/3/2016 - Πηγή: Protagon
Ο Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα με παιχνιδιάρικη διάθεση ανάμεσα στους δύο πρωθυπουργούς

Σημαντικό ρόλο στον στρατηγικό σχεδιασμό των διμερών σχέσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία καλείται να πάιξει ο Νίκος Καρανίκας που βρίσκεται κάθε στιγμή δίπλα στον πρωθυπουργό και δεν παραλείπει να του δίνει συμβουλές πάνω στο κάθε τι.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το πλαίσιο των επιμέρους συμφωνιών που θα υπογραφούν από τις δύο αντιπροσωπείες

στην Σμύρνη, ο Νίκος Καρανίκας απάντησε ότι αυτό είναι υπόθεση της κυβέρνησης και ότι δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν γιατί όποιος ασχολείται απλώς είναι κουτσομπόλης.

Νωρίτερα ο κύριος Καρανίκας συνόδευσε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Αχμέτ Νταβούτογλου στους δρόμους της Σμύρνης και μοίρασε μαζί τους κόκκινα τριαντάφυλλα σε γυναίκες δημοσιογράφους με αφορμή την ημέρα της γυναίκας.

Μάλιστα ο σύμβουλος του πρωθυπουργού συνόδευε κάθε λουλούδι με τη φράση «η καριέρα είναι χολέρα», φράση που βοήθησε να σπάσει ο πάγος ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Αχμέτ Νταβούτογλου διότι ενθουσίασε τον τούρκο πρωθυπουργό. Αυτό διότι είναι γνωστό ότι οι γυναίκες που κάνουν καριέρα δεν είναι κάτι που αρέσει ιδιαίτερα στην ηγεσία της Τουρκίας.

Αύριο ο Νίκος Καρανίκας θα συμμετάσχει στο Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Forum όπου θα επιχειρήσει να προωθήσει την επιχειρηματική ιδέα της παραγωγής και εμπορίας χύμα τσίπουρου καθώς και την ιδέα εξαγωγής της Ελένης Μενεγάκη στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο χωρών στα ΜΜΕ.

Σύμφωνα πάντως με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Αχμέτ Νταβούτογλου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον νέο Σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού και τον τρόπο που αντιμετώπισε τα σχόλια για τον διορισμό του και του πρότεινε να περνάει όποτε μπορεί με το αζημίωτο και να ανταλλάσουν τεχνογνωσία.

The post Ο Νίκος Καρανίκας συνοδεύει τον Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα