Ο Μητσοτάκης δίνει το σύνθημα στα social media : «Ετοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα» [βίντεο]

Με το σύνθημα «Ετοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα» να δεσπόζει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter βίντεο διάρκειας 2 λεπτών με πλάνα από τις εργασίες του 11ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις ομιλίες του.

Έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα. pic.twitter.com/HowQkJftWt

— Kyriakos Mitsotakis

(@kmitsotakis) December 20, 2017

Στο «κινηματογραφικού στυλ» βίντεο καταγράφονται μεταξύ άλλων ο χαιρετισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πρώην πρωθυπουργούς και αρχηγούς της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, καθώς και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, οι αντιδράσεις των συνέδρων και η έντονη παρουσία της νεολαίας το διήμερο των εργασιών του συνεδρίου.

«Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τους Ελληνες, δεν έχει ταξικό πρόσημο η Νέα Δημοκρατία, μοναδικό πρόσημο είναι η ελληνικη σημαία και αυτή σας ζητώ να υψώσετε γιατί η ΝΔ είναι το κόμμα του λαού και κυρίως το κόμμα για τον λαό», ακούγεται να λέει στο τέλος του δίλεπτου βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

The post Ο Μητσοτάκης δίνει το σύνθημα στα social media : «Ετοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα» [βίντεο] appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα