Κεφαλονιά: Το αντίο του Γερμανού στη φίλη του μέσω Facebook πριν αυτοκτονήσει

12:23 7/1/2018 - Πηγή: Protagon

Το σενάριο της σατανιστικής τελετής για τη διπλή αυτοχειρία στα Βλαχάτα της Κεφαλονιάς φαίνεται να βγαίνει οριστικά από το κάδρο των ερευνών καθώς μία ακόμη αποκάλυψη έρχεται να προστεθεί στα στοιχεία που δείχνουν ότι πρόκειται για την μοιραία κατάληξη ενός περίεργου «παιχνιδιού» αυτοτραυματισμού.

Ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 έφερε στο φως ένα νέο στοιχείο: Τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου, ο γερμανός αυτόχειρας της Κεφαλονιάς γράφει δύο σχόλια στο Facebook

κάτω από ανάρτηση της 23χρονης βουλγάρας φίλης του από τον Ιούνιο του 2017.

Πρώτα βάζει τους στίχους από το τραγούδι των Aesthetic Perfection, με τίτλο Dying in the Worst Way (Πεθαίνοντας με τον χειρότερο τρόπο). Ξεχωρίζει ο στίχος: «Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. (…) Και υποφέρω από όλα αυτά Απλά είμαι πάρα πολύ φοβισμένος για να είμαι μόνος. (…) Ζω εδώ αλλά πεθαίνω με τον χειρότερο τρόπο».

Και ακολουθεί ένα μήνυμα αποχαιρετισμού. «Σε αγαπώ Λιζ, για πάντα, θα ξαναβρεθούμε στην επόμενη ζωή, σε παρακαλώ περίμενέ με», γράφει. Όπως εκτιμάται, λίγα λεπτά με τις δύο αυτές αναρτήσεις στο Facebook o 30χρονος μπήκε στην τουαλέτα της βίλας στα Βλαχάτα και αυτοκτόνησε καρφώνοντας ένα μαχαίρι στο στήθος του.

Εν τω μεταξύ πρώην φίλη του γερμανού αυτόχειρα, μιλά για ψυχικά διαταραγμένο άτομο με «σκοτεινό» παρελθόν. Σύμφωνα με τον Alpha, ισχυρίζεται μάλιστα ότι της είχε στείλει ηχητικό μήνυμα με το οποίο της έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει και την ευχαριστούσε για όσα είχαν ζήσει μαζί.

Η σορός του 30χρονου θα μεταφερθεί τη Δευτέρα στη Γερμανία, ενώ ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για τη σορό της 23χρονης Βουλγάρας.

The post Κεφαλονιά: Το αντίο του Γερμανού στη φίλη του μέσω Facebook πριν αυτοκτονήσει appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα