Κανέλλη: «Πρώτη φορά βλέπω Πρωθυπουργό να διαφημίζει καλλυντικά ή τσιγάρα»

16:09 6/9/2017 - Πηγή: Protagon

Με καυστικό τρόπο σχολίασε η Λιάνα Κανέλλη τις πρόσφατες επισκέψεις του Αλέξη Τσίπρα στο εργοστάσιο της «Παπαστράτος» στον Ασπρόπυργο και στις εγκαταστάσεις της Apivita.

«Πρωθυπουργό να διαφημίζει καλλυντικά ή τσιγάρα ή χίλια δυο δεν έχω ξαναδεί. Στο τέλος θα ανοίξουμε προσωπικές βεντέτες» τόνισε με νόημα η βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας το μεσημέρι της Τετάρτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείσα για τις ομοιότητες μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Ανδρέα Παπανδρέου με αφορμή το πολυσυζητημένο του άρθρο την περασμένη Κυριακή, η κυρία Κανέλλη απάντησε με τον ίδιο δηκτικό τρόπο: «Οση σχέση έχει ο Μαρξ με τον Γκράουτσο Μαρξ, άλλη τόση σχέση έχει και ο Τσίπρας με τον Παπανδρέου».

Η βουλευτής του ΚΚΕ είναι γνωστή για τον κάθετο και οξύ λόγο της. Ετσι, για την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, στην Αθήνα, η κυρία Κανέλλη προέβλεψε ότι «ο Μακρόν που έρχεται στην Πνύκα θα οριστικοποιήσει την πεποίθηση ότι είναι μετεξέλιξη ευρωπαϊκή η καταστροφή κάθε έννοιας εργασίας που έχει γίνει στη Γαλλία χωρίς Μνημόνια».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της σχολίασε τις εξελίξεις στο Ελληνικό και την εμπλοκή που έχει υπάρξει με το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, το οποίο δεν έχει αποφανθεί ακόμα επί του σχεδίου της επένδυσης. Στην ερώτηση αν εκτιμά ότι το Ελληνικό έχει αρχαία, η κυρία Κανέλλη απάντησε: «Παντού έχει αρχαία που δεν τα σεβάστηκε και δεν αξιοποίησε ποτέ κανένας, αλλά έχουν χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για σειρά από πράγματα».

The post Κανέλλη: «Πρώτη φορά βλέπω Πρωθυπουργό να διαφημίζει καλλυντικά ή τσιγάρα» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα