Η Κρέτσου καταγγέλλει ΜΜΕ για παραποίηση του καβγά της με την Κωνσταντοπούλου

10:08 7/4/2017 - Πηγή: Protagon

Η ρουμάνα επίτροπος Κορίνα Κρέτσου απειλεί να μηνύσει μέσα ενημέρωσης της χώρας γιατί πιστεύει ότι παραποίησαν όσα είπε στον επεισοδιακό διάλογο που είχε με την πρώην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σε εκδήλωση την περασμένη Τετάρτη στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το politico.eu, η επίτροπος δήλωσε ότι «δεν

έχει άλλη επιλογή παρά το να πάει στα δικαστήρια» για την παραποίηση όσων είπε. Κατηγορεί ιδιαίτερα τους σταθμούς Pro TV, Hotnews, Libertatea , όπως και άλλα μέσα ενημέρωσης.

Αφορμή ήταν ο έντονος διάλογος της Κρέτσου με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον οποίο, πάντα σύμφωνα με την επίτροπο, τα ρουμανικά ΜΜΕ παραποίησαν για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.

Αρχικά η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, είχε κατηγορήσει την Κρέτσου ότι καταπιέζει την Ελλάδα γιατί είναι μέλος ενός οργανισμού που επιβάλει λιτότητα στην Ελλάδα και «δικτατορία της Κομισιόν».

«Πεθαίνουν άνθρωποι στην Ελλάδα», είπε η Κωνσταντοπούλου ενώ η Κρέτσου απάντησε στα αγγλικά «Παντού πεθαίνουν άνθρωποι» («People are dying everywhere»). Η επίτροπος πρόσθεσε «Ελάτε να ζήσετε στη Ρουμανία αν δεν σας αρέσει στην Ελλάδα».

Ωστόσο, ο ρουμανικός σταθμός Pro TV μετέδωσε πως η Κρέτσου είπε: «Τι και αν πεθαίνουν οι Ελληνες από πείνα. Φτώχεια υπάρχει παντού στην Ευρώπη. Ελάτε να δείτε στη Ρουμανία».

Το περιστατικό της παραποίησης των δηλώσεων εξόργισε την επίτροπο η οποία σε ανάρτησή της στο Facebook γράφει: «Εμπιστεύομαι απόλυτα το ρουμανική Δικαιοσύνη. Τα λέμε στα δικαστήρια».

Ο διάλογος που είχαν οι δύο γυναίκες φαίνεται στο βίντεο μετά το 2:15:00

The post Η Κρέτσου καταγγέλλει ΜΜΕ για παραποίηση του καβγά της με την Κωνσταντοπούλου appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα