Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 70χρονου στην Πλατεία Βάθης

18:33 6/4/2017 - Πηγή: Protagon

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δράστες της ανθρωποκτονίας του 70χρονου άνδρα -η οποία διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε διαμέρισμα-ιατρείο στην οδό Μάρνη- είναι ένας 50χρονος υπήκοος Ρουμανίας και ένας 57χρονος Ελληνας, οι οποίοι συνελήφθησαν εντός της πολυκατοικίας, έπειτα από καταδίωξη -και κατόπιν πάλης- από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης.

Οπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της Τετάρτης οι δράστες εισήλθαν στο ιατρείο με σκοπό τη ληστεία. Εκεί, αφού έδεσαν και φίμωσαν το θύμα, ερεύνησαν τους χώρους, ωστόσο εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους λόγω της άφιξης των αστυνομικών

δυνάμεων.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, ο θάνατος του 70χρονου προκλήθηκε από ασφυξία.

Κατά τις Αρχές, ο 50χρονος Ρουμάνος δραπέτευσε από Κατάστημα Κράτησης στις 17 Φεβρουαρίου, ενώ στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί κατ’ επανάληψη για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, οπλοκατοχή, αρπαγή, σύσταση συμμορίας και άλλα αδικήματα. Αντίστοιχα, ο 57χρονος Ελληνας κατά το παρελθόν έχει κατηγορηθεί κατ’ επανάληψη για απάτη, πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων και καζίνο και άλλα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

The post Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 70χρονου στην Πλατεία Βάθης appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα