Αντιπαράθεση ΝΔ με Πολάκη για την επίσκεψη Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό»

Η αιφνιδιαστική επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, το βράδυ της Δευτέρας, στον «Ευαγγελισμό» προκάλεσε την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος με το γνωστό του ύφος και ως συνήθως μέσω Facebook, επιτέθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Μητσοτάκης, όπως έγραψε στο Twitter, επισκέφτηκε το νοσοκομείο, το οποίο εφημέρευε. Μίλησε με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό και τόνισε ότι πρόκειται για ήρωες.

lang="el" dir="ltr">Μόλις επισκέφθηκα αιφνιδιαστικά το Νοσ. Ευαγγελισμός σε ημέρα εφημερίας.Ένα σχόλιο μόνο:οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι ήρωες. pic.twitter.com/jry7bkGwJy

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) January 9, 2017

Την επίσκεψη σχολίασε με ανάρτησή του στο facebook αργά το βράδυ της Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ο κ. Πολάκης εμφανίστηκε να ρωτά τον αρχηγό της ΝΔ: «Οταν έκλεινε ο Αδωνις 4 νοσοκομεία και έδιωχνε 2500 γιατρούς από την πρωτοβάθμια, (τότε ντε που ήσουν υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και έβγαλες σε διαθεσιμότητα και απόλυση 15000) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ;»

Κάλεσε δε τον κ. Μητσοτάκη να αλλάξει… image maker.

Στα σχόλια του κ. Πολάκη έσπευσε να απαντήσει η ΝΔ που κάλεσε τον αν. υπουργό Υγείας, αν τολμά, να κάνει το ίδιο και να επισκεφτεί ένα νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της ΝΔ ήταν η ακόλουθη:

«Αντιλαμβανόμαστε την ενόχληση του κ. Πολάκη για την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας, τον “Ευαγγελισμό”.

» Αντί να βρίζει όμως, επειδή ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε χρέος του να μιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς, ας τολμήσει – όπως υποχρεούται – να κάνει το ίδιο. Και βέβαια ας προσπαθήσει, τουλάχιστον, να δώσει έμπρακτες απαντήσεις στα προβλήματα, που – με ευθύνη της Κυβέρνησης – συσσωρεύτηκαν στο χώρο της Υγείας.

» Οσο ο κ. Πολάκης αγνοεί τις υποχρεώσεις του και αυτοπεριορίζεται σε ρόλο υβριστή, μόνο κατ’ ευθυμισμό μπορεί να αποκαλείται Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας».

The post Αντιπαράθεση ΝΔ με Πολάκη για την επίσκεψη Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Protagon
Επίθεση Πολάκη, Μητσοτάκη, Ευαγγελισμό,epithesi polaki, mitsotaki, evangelismo