Οι U2 σε περιοδεία για τα 30 χρόνια του «The Joshua Tree»

Πέρασαν 30 χρόνια από την κυκλοφορία του κορυφαίου άλμπουμ τους «The Joshua Tree» και οι U2 αποφάσισαν να γιορτάσουν περιοδεύοντας σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική, ξεκινώντας από το Βανκούβερ του Καναδά στις 12 Μαΐου και με πρώτη ευρωπαϊκή στάση το Λονδίνο, στις 8 Ιουλίου.

Στις 22 του ίδιου μήνα το ιρλανδικό συγκρότημα θα βρεθεί στο Δουβλίνο, σημείο αναφοράς τους, καθώς από εκεί ξεκίνησαν την πορεία τους, με αφορμή μία αγγελία στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου που ζητούσε «μουσικούς για τη δημιουργία ροκ

μπάντας».

Κάπως έτσι οι Πολ Χιούσον (Μπόνο), Ντέιβιντ Ιβανς, Ανταμ Κλέιτον και Λάρι Μάλεν Τζούνιορ έστησαν το γκρουπ «Feedback» στις 25 Σεπτεμβρίου 1976… Και τότε ξεκίνησαν όλα.

Αλλωστε το Δουβλίνο είναι και η πόλη που ηχογραφήθηκε το συγκεκριμένο άλμπουμ.

Το όνομα της περιοδείας τους -τι άλλο- «The Joshua Tree Tour 2017», ενώ στις συναυλίες θα ακουστούν όλα τα τραγούδια που περιλαμβάνονται σε αυτό.

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 9 Μαρτίου 1987 και έχει πουλήσει περισσότερα από 25 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως.

youtube.com

Σε αυτό περιλαμβάνονται κάποια από τα γνωστόστερα τραγούδια τους: «With or without you», «Where the streets have no name», «I still haven’t found what I’m looking for».

Σε αμερικανικό έδαφος θα τους συνοδεύσουν τα συγκροτήματα OneRepublic, Mumford & Sons και The Lumineers και οι Noel Gallagher’s High Flying Birds στην Ευρώπη.

The post Οι U2 σε περιοδεία για τα 30 χρόνια του «The Joshua Tree» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα