Δύο χρόνια χωρίς δίπλωμα και 100 ώρες κοινωνικής εργασίας για τον «μπεκρή» Ρούνεϊ

Η «σκοτεινή» πλευρά του Γουέιν Ρούνεϊ είναι γνωστή. Τσιγάρα, ποτά, ξενύχτια και τζόγος συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα για τον άγγλο ποδοσφαιριστή που το καλοκαίρι άφησε την Μάντσεστερ Γουνάιτεντ για να γυρίσει πίσω στην αγαπημένη του Εβερτον. Ο 31 χρονος άσος «πιάστηκε» να οδηγά υπό την επήρεια αλκοόλ και την συντροφιά μιας άγνωστης γυναίκας. Και ενώ

η σύζυγός του, του συγχώρεσε το περιστατικό, δεν έγινε το ίδιο με τους άνδρες της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία σταμάτησε τον Άγγλο επιθετικό τα ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου, ενώ οδηγούσε το μαύρο Volkswagen Beetle μιας γυναίκας, την ώρα που η σύζυγος και τα παιδιά του ήταν σε διακοπές. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε από αλκοτέστ κι ενώ το επιτρεπόμενο όριο ήταν 35, η ένδειξη στο μηχάνημα έφτασε τα 104.

Ο Ρούνεϊ λίγο μετά την καταδίκη του

Ο Ρούνεϊ οδηγήθηκε σε δίκη και τελικά καταδικάστηκε σε δύο χρόνια απαγόρευση οδήγησης και 100 ώρες απλήρωτης κοινωνικής εργασίας μέσα στον επόμενο χρόνο. Επιπλέον, η ομάδα του τον τιμώρησε με στέρηση μισθού για δύο εβδομάδες. Και μπορεί αυτά τα χρήματα να μην λένε τίποτα στον «άτακτο» Γουέιν, όμως η καταδίκη δεν παύει να είναι μία μαύρη σελίδα στην πορεία του.

Το τελευταίο, φάνηκε να αντιλαμβάνεται και ο ίδιος που εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Μετά από τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, θέλω να απολογηθώ δημοσίως για την ασυγχώρητη έλλειψη κρίσης που με έφερε στο τιμόνι, ενώ ήμουν πάνω από το νόμιμο όριο. Ήμουν εντελώς λάθος.

Εχω πει ήδη συγγνώμη στην οικογένειά μου, στον προπονητή και τον πρόεδρο και όλους στην Έβερτον. Τώρα, θέλω να απολογηθώ σε όλους τους φιλάθλους και σε όλους τους άλλους που με ακολουθούν και με στηρίζουν κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Φυσικά, αποδέχομαι την ποινή του δικαστηρίου και ελπίζω ότι θα αποζημιώσω μέσω της κοινωνικής εργασίας μου».

The post Δύο χρόνια χωρίς δίπλωμα και 100 ώρες κοινωνικής εργασίας για τον «μπεκρή» Ρούνεϊ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα