Χωρίζει το «τέλειο ζευγάρι» του Χόλιγουντ

Σοκ στο Χόλιγουντ. Breaking News στα μεγαλύτερα κανάλια και ειδησεογραφικά sites του κόσμου. Η «τέλεια» (και πολυπληθής) οικογένεια του Χόλιγουντ καταρρέει. Η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ δίνοντας ένα οριστικό τέλος στον γάμο των δύο ετών και τη σχέση των 11 ετών, όπως διαβεβαίωσε μία πηγή κοντά στην οικογένεια. Σύμφωνα με το TMZ –αμερικανικό

site έγκυρο σε αυτά τα ζητήματα- η 41χρονη σταρ του Χόλιγουντ έκανε την αίτηση διαζυγίου τη Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου. Η αίτηση διέρρευσε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση. Σε αυτήν η αμερικανίδα σταρ ζητά διαζύγιο λόγω «ασυμβίβαστων διαφορών».

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος, αλλά αυτό που έχει σημασία τώρα είναι τα παιδιά μας. Ζητώ ευγενικά από τα μίντια να τους δώσουν τον χώρο που έχουν ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», δήλωσε ο Πιτ στο περιοδικό PEOPLE. «Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της», δήλωσε εκ μέρους της Τζολί ο δικηγόρος Ρόμπερτ Οφερ. «Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστός ο ιδιωτικός χώρος της οικογένειας αυτή τη χρονική στιγμή».

Ο λόγος που αποφάσισε να χωρίσει η ηθοποιός αφορά «ασυμβίβαστες διαφορές» ανάμεσα στο ζευγάρι. Ποτέ δεν φταίνε τα παιδιά. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, φταίει «η ανατροφή των παιδιών». Φαίνεται ότι η Τζολί «είχε εκνευριστεί» με τις μεθόδους που χρησιμοποιούσε ο 51χρονος Πιτ για την ανατροφή των έξι παιδιών. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο -αυτή δεν είναι μία επανάληψη του πρώτου γάμου του Πιτ. Υπήρξαν όμως καταχρήσεις ουσιών και γερά νεύρα ανάμεσα στο ζευγάρι, σύμφωνα τουλάχιστον με το TMZ. Μάλιστα, το «πρόβλημα των νεύρων» φέρεται να έγινε επικίνδυνο για τα παιδιά. Αναμενόμενα, η γυναίκα που απέκτησε έξι παιδιά σε λίγα μόνο χρόνια, ζητά τη φυσική επιμέλεια των παιδιών – όχι τη νομική, όπως διευκρινίστηκε. Ζητά από τον δικαστή να παραχωρήσει στον πατέρα των παιδιών το δικαίωμα επίσκεψης.

Η μαμά με τη Σιλό, τον Παξ Τιέν, τον Μάντοξ και τη Ζαχάρα, στο διεθνές αεροδρόμιο στο Ναρίτα, στην Ιαπωνία (REUTERS/Issei Kato/File Photo)

Με λίγα λόγια προβλέπεται ένα «βελούδινο» διαζύγιο. Κι όμως, η Τζολί επέλεξε τη «βασίλισσα των διαζυγίων» («Disso Queen») ως νομικό εκπρόσωπο σε όσα θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα. Η 48χρονη αμερικανίδα Λόρα Ουάσερ έχει αναλάβει τα διαζύγια των μεγαλύτερων αστέρων -εντός και εκτός Χόλιγουντ. Εκπροσώπησε τον Τζόνι Ντεπ στο πρόσφατο διαζύγιό του με την Αμπερ Χερντ, η οποία τελικά κέρδισε από τον αποτυχημένο γάμο της 7 εκατ. δολάρια. Εχει επίσης εκπροσωπήσει τον Στίβι Γουόντερ, τη Χάιντι Κλουμ, τον Αστον Κάτσερ, τον Ράιαν Ρέινολντς, την Κριστίνα Αγκιλιέρα, τη Μαράια Κάρεϊ και τον Κίφερ Σάδερλαντ. Ασφαλώς είναι ακριβή: ζητά προκαταβολή των 25.000 δολαρίων ενώ χρεώνει επιπλέον 850 δολάρια για κάθε ώρα.

Σκηνή από την ταινία «Allied» η οποία -σύμφωνα με σκανδαλοθηρικά έντυπα- οδήγησε στο ειδύλλιο Μπραντ Πιτ – Μαριόν Κοτιγιάρ

Σε συνέντευξή της στην Telegraph, το 2015, η Τζολί είχε αποκαλύψει ότι «έχουμε τους καβγάδες μας και τα προβλήματά μας. Υπάρχουν μέρες που ο ένας εξοργίζει τον άλλο και χρειαζόμαστε χώρο, όμως θα μείνουμε μαζί ότι κι αν γίνει».

Μόλις πριν από λίγους μήνες, τα τάμπλοιντ ανακάλυψαν και ένα «τρίτο πρόσωπο». Κυκλοφορούσαν οι φήμες ότι ο Μπραντ Πιτ απατούσε την Τζολί με τη γαλλίδα ηθοποιό τη Μαριόν Κοτιγιάρ, συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Allied» του οσκαρικού σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ζεμέκις. Μία ταινία θα μπορούσε να πυροδοτήσει ένα ειδύλλιο -έτσι δεν έγινε και με τη σχέση Μπραντζελίνα; Μάλιστα υπήρχαν και «αποδείξεις» -στο σώμα της «απατημένης συζύγου»! Ενα σκανδαλοθηρικό έντυπο είχε σχολιάσει τον περασμένο Μάριο ότι η 41χρονη σταρ ζύγιζε λιγότερο από 40 κιλά.

Τώρα που χωρίζουν, οι χρήστες στο Twitter θυμήθηκαν την άλλη «απατημένη σύζυγο», πρώτη σύζυγο του Πιτ. Η «Ρέιτσελ» (Τζένιφερ Ανιστον) επιτέλους απέκτησε «closure».

The #JenniferAniston memes are almost worth the broken family. #brangelina pic.twitter.com/azBqdSEenK

— Lauren Luxford (@LNLux) September 20, 2016

Somewhere in LA right now #Brangelina pic.twitter.com/wAK08xttkk

— Col (@ColTalbot1) September 20, 2016

Πίσω στις καλές εποχές του Μπραντζελίνα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2005, στα γυρίσματα της ταινίας, «Ο Κύριος και η Κυρία Σμιθ». Εκείνος όμως ήταν παντρεμένος με την Ανιστον. Λίγο αργότερα, όμως, παραδέχθηκε ότι ερωτεύτηκε την Αντζελίνα. Ενα χρόνο αργότερα, αφού βγήκε το διαζύγιο του Πιτ, και το ζευγάρι άρχισε να συζεί επισήμως. Ωστόσο παντρεύτηκαν το 2014, σε ένα πύργο στη νότια Γαλλία. Απέκτησαν έξι παιδιά. Τρία βιολογικά και τρία από υιοθεσία.

Η Αντζελίνα Τζολί υιοθέτησε στις 10 Μαρτίου 2002, ένα αγοράκι από την Πνομ Πεν. Τον ονόμασε Μάντοξ . Τον Απρίλιο του 2004 κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της Τζολί, του Πιτ και του μικρού Μάντοξ σε πλάνα της Κένυας. Τον Ιούλιο το 2005, οι Τζολί-Πιτ ταξίδεψαν στην Αιθιοπία οπού εκεί η Αντζελίνα υιοθέτησε ένα 6 μηνών κοριτσάκι, την Ζαχάρα Μάρλει. Η Ζαχάρα γεννήθηκε ως Γιεμσράχ τον Ιανουάριο του 2005. Η βιολογική μητέρα της Ζαχάρα θέλησε να την πάρει πίσω αλλά μετά άλλαξε γνώμη. Τον Δεκέμβριο του 2005 ο Μπραντ Πιτ δήλωσε ότι θέλει να υιοθετήσει τα παιδιά της Τζολί, Μάντοξ και Ζαχάρα ενώ τον Ιανουάριο το 2006, δικαστής στην Καλιφόρνια τους έδωσε την άδεια να αλλάξουν τα επίθετα των παιδιών σε Τζολί-Πιτ. Τον Μάιο του 2006, η Αντζελίνα γέννησε το πρώτο τους βιολογικό παιδί. Ενα κοριτσάκι το οποίο πήρε το όνομα, Σιλό Νουβέλ Τζολί Πιτ. Τον Μάρτιο του 2007, η Αντζελίνα υιοθέτησε ένα τρίχρονο αγοράκι από το Βιετνάμ, τον Παξ Τιέν ο οποίος γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2003 ως Παμ Κουανγκ Σανγκ. Τον Ιούλιο του 2008, η Αντζελίνα γέννησε τα δίδυμα, Νοξ Λεόν και Βιβιέν Μαρσελίν στην Νίκαια της Γαλλίας.

«Φουσκωμένη» Αντζελίνα στο κόκκινο χαλί, για την πρεμιέρα του «Kung Fu Panda» στο 61ο Φεστιβάλ των Καννών, τον Μάιο του 2008 (REUTERS/Eric Gaillard/File Photo)

Η Τζολί είχε διατελέσει Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ από το 2001 μέχρι το 2012. Τότε, το 2012, ορίστηκε ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για ζητήματα εκτοπισμού πληθυσμών, ενώ έχει αφιερώσει τη ζωή της στην ενημέρωση για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε διάφορες χώρες της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.

Στις 16 Φεβρουαρίου του 2013, στην ηλικία των 37, η ίδια υποβλήθηκε σε προληπτική και μαστεκτομή όταν έμαθε ότι είχε κίνδυνο 87% να αναπτύξει καρκίνο του μαστού που οφείλεται σε γονίδιο από τη μητέρα της. Στις 27 Απριλίου 2013, υποβλήθηκε και σε επέμβαση αφαίρεσης των εμφυτευμάτων και έτσι οι πιθανότητες εμφάνισης μειώθηκαν κατά 50%.

«Από τη στιγμή που ήξερα ότι αυτή είναι η πραγματικότητα, αποφάσισα να είμαι δραστήρια, να ελαχιστοποιήσω το ρίσκο όσο μπορούσα», είχε γράψει η ίδια σε άρθρο της στους New York Times.

Κλικ για να δείτε το σλάιντ

Μόλις πριν από έναν χρόνο προβλήθηκε μία ταινία («By the sea») όπου πρωταγωνιστούν οι δύο σταρ και υποδύονται ένα παντρεμένο ζευγάρι που χωρίζει. Η ταινία δεν πήγε πολύ καλά (μόλις 538.000 δολάρια στα ταμεία των ΗΠΑ) αλλά η Τζολί είχε πει τότε ότι η εμπειρία ήταν εξαγνιστική. «Σε βοηθά να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα. Οταν συμμετέχεις σε ένα φιλμ για έναν αποτυχημένο γάμο, παρατηρείς τη συμπεριφορά σου, τη μελετάς, την εκφράζεις, επιτίθεται ο ένας στον άλλον κι ύστερα το μόνο που θέλεις είναι να κρατάει ο ένας τον άλλον και να μην συμπεριφερθείτε ποτέ ξανά έτσι». Δεν τα κατάφεραν.

Η ένωση «Brangelina» ήταν ο δεύτερος γάμος για τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη «sweetheart» του Χόλιγουντ, Ανιστον για πέντε χρόνια και ο τρίτος γάμος για την Τζολί η οποία είχε παντρευτεί τον ηθοποιό Τζόνι Λι Μίλερ το 1996 για να ακολουθήσουν οι «τρελές εποχές» με τον επίσης ηθοποιό Μπίλι Μπομπ Θόρτον, από το 2000 μέχρι το 2003.

The post Χωρίζει το «τέλειο ζευγάρι» του Χόλιγουντ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
kung fu panda, new york times, μπραντ πιτ, kung fu, new york, σοκ, news, sites, site, σταρ, people, ιαπωνια, queen, αμπερ, telegraph, αποδειξεις, twitter, γαλλια, νικαια, panda, οηε, οφείλεται, york, times, sea, ηπα, φιλμ, protagon, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, βασιλικος γαμος, Καλή Χρονιά, αντζελινα τζολι, τελη κυκλοφοριας 2013, τελος του κοσμου, ξανα, χωρες, αδεια, αιτηση, γαμος, γνωμη, γυναικα, ηθοποιος, μητερα, οηε, σταρ, υιοθεσια, φημες, φυσικη, φωτογραφιες, ωρα, news, people, protagon, times, αεροδρομιο, αρθρο, αιθιοπια, αμπερ, βιετναμ, γινει, γυρισματα, δευτερα, διδυμα, δειτε, δηλωσεις, εγινε, υπαρχει, ενημερωση, εντυπα, εξι, εποχες, ετων, ζωη, ζητα, τζολι, υγιης, ιδια, ηλικια, υπηρχαν, φιλμ, κυρια, κιλα, λογια, μαμα, μηνες, νευρα, νομικη, οικογενεια, ονομα, οφείλεται, παιδι, παιδια, πηγη, πιθανοτητες, προβληματα, ρισκο, συζυγο, σωμα, στο κοκκινο, τρια, φεστιβαλ, φταιει, χαιντι, ωρες, δικαιωμα, ενωση, new york times, new york, πηγες, protagon.gr, site, sites, telegraph, york, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα