Χατζηδάκης: «Είμαστε το κόμμα της αλήθειας, δεν μοιράζουμε καραμελίτσες»

Βασική προτεραιότητα για τη ΝΔ θα είναι το άνοιγμα στην κοινωνία, υπογράμμισε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Κωστής Χατζηδάκης και επισήμανε πως όλοι έχουν στο μυαλό τους την Ελλάδα τονίζοντας πως αυτή πρέπει να είναι στον πυρήνα της ενωμένης Ευρώπης.

Αναφέρθηκε ακόμη εκτενώς – και με συγκίνηση σε κάποια σημεία της ομιλίας του – στα κοινωνικής φύσης μέτρα όπως διατυπώθηκαν κατά

τη προσυνεδριακή διεργασία και θα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του κόμματος.

Ο κ. Χατζηδάκης εξέφρασε την πεποίθηση πως όλοι στη ΝΔ είναι αποφασισμένοι να κάνουν το χρέος τους απέναντι στη χώρα και, όπως είπε, «είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, με πρόγραμμα και σχέδιο, με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Για τις προσυνεδριακές διαδικασίες είπε ότι «δεν θέλαμε να αναλωθούμε σε βαρετές κομματικές εκδηλώσεις με «μπράβο» και «ζήτω». Θέλαμε να ακούσουμε νέες ιδέες και να θέσουμε πραγματικά διλήμματα πολιτικής».

Οπως υπογράμμισε, στόχος του Συνεδρίου είναι να γίνει ένας ειλικρινής διάλογος. Χιλιάδες συμπολίτες συμμετείχαν στις προσυνεδριακές διαδικασίες και από αυτές τις διαδικασίες έχουν ήδη υπάρξει σημαντικά μηνύματα, είπε και υπογράμμισε ότι «θέλαμε να ακούσουμε νέες ιδέες και να θέσουμε πραγματικά διλήμματα πολιτικής».

Τα βασικά μηνύματα που παρουσίασε ο κ. Χατζηδάκης είναι ότι η ΝΔ είναι το κόμμα της αλήθειας, «έχουμε σταθερά αντισταθεί στον πειρασμό της δημαγωγίας και λαϊκισμού. Δεν μοιράζουμε σοκολατάκια και καραμελίτσες».

Ακόμη, η ΝΔ είναι το μεγάλο λαϊκό κόμμα της χώρας, που πρέπει να απευθύνεται σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Δήλωσε πως «δεν υποσχόμαστε θαύματα και πρόσθεσε ότι θα υπάρχουν συγκεκριμένες και κοστολογημένες λύσεις που θα κάνουν τη διάφορα. Είμαστε το μεγάλο φιλελεύθερο λαϊκό κόμμα της Ελλάδας και το κόμμα της κοινής λογικής».

Τέταρτο μήνυμα ήταν το «πώς προχωράμε μπροστά με το βλέμμα στο μέλλον. Η ενότητα της ΝΔ που αποτυπώνεται και σήμερα και είναι δεδομένη».

The post Χατζηδάκης: «Είμαστε το κόμμα της αλήθειας, δεν μοιράζουμε καραμελίτσες» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα