Αποχαιρετά τη Super League η Βέροια

14:27 5/4/2017 - Πηγή: Protagon

Διαδικαστικό χαρακτήρα θα έχουν οι επόμενοι αγώνες για την ομάδα της Βέροιας αφού όπως όλα δείχνουν θα είναι μία από τις δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν στη Football League. H ομάδα από την Ημαθία ήταν η μόνη από αυτές της Super League που δεν συμπλήρωσε καν φάκελο για να τον καταθέσει για την επόμενη σεζόν, στην Επιτροπή Αδειοδότησης της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η διορία για τις ομάδες έληξε χθες, με

την μη κατάθεση φακέλου για οφειλές να σηματοδοτεί αυτόματο υποβιβασμό από την πρώτη κατηγορία.

Αυτή τη στιγμή η Βέροια έχει μόλις 16 βαθμούς και φυσικά αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να υποβιβαστεί και αγωνιστικά. Οι υπεύθυνοι της ομάδας πάντως υποστηρίζουν ότι θα κατατεθεί φάκελος αυτήν την Παρασκευή 7 Απριλίου. Φυσικά, αυτός θα απορριφθεί αλλά στην ομάδα της Ημαθίας ελπίζουν σε δεύτερο βαθμό, μέσω έφεσης, να καταφέρουν να εξασφαλίσουν την άδειά τους. Για αυτούς που αναρωτιούνται γιατί αυτό δεν έγινε εγκαίρως, οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι κάποιες απαραίτητες υπογραφές που περίμεναν καθυστέρησαν και προέκυψε αυτό το πολύ σοβαρό θέμα για την ομάδα.

Tα παιχνίδια που απομένουν για την Βέροια είναι αυτά με τον ΠΑΣ Γιάννενα, τον Παναιτωλικό, τον Αστέρα Τρίπολης και την Ξάνθη.

The post Αποχαιρετά τη Super League η Βέροια appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα