Ανήλικο κορίτσι γέννησε στη μέση του δρόμου στην Ινδία

Η εικόνα είναι θλιβερή. Μία νεαρή γυναίκα στέκεται στην μέση ενός φτωχικού δρόμου στην Ινδία. Εχει το κεφάλι της στραμμένο προς το έδαφος ενώ δίπλα της περνούν αμάξια και μηχανές. Η νεαρή έχει απλώσει το φόρεμά της στον δρόμο και τυλιγμένο σε αυτό διακρίνεται ένα νεογέννητο μωρό.

Το τραγικό είναι ότι η 15χρονη γέννησε στην μέση του δρόμου αφού οι γονείς της την έδιωξαν από το σπίτι, όταν έμαθαν ότι είναι έγκυος. Πατέρας του παιδιού είναι ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος προφανώς εγκατέλειψε την νεαρή όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της.

Οπως μάλιστα αναφέρει η ιστοσελίδα

της εφημερίδας Dainik Jagran, κανένας γιατρός ή νοσοκόμα από το διπλανό ιατρικό κέντρο δεν πήγε να βοηθήσει το κορίτσι που γεννούσε στην μέση του δρόμου, παρά τους περαστικούς που φώναζαν για βοήθεια στην είσοδο.

«Βρισκόταν σε άθλια κατάσταση. Έτρεμε και δεν μπορούσε να σηκωθεί για να αγκαλιάσει το βρέφος. Μεγάλα οχήματα περνούσαν δίπλα της, αλλά δεν είχε τη δύναμη να πάει στην άκρη του δρόμου», ανέφερε ο Ομ Πρακάς Σάρμα, κάτοικος της περιοχής που είδε το κορίτσι και έσπευσε να βοηθήσει.

The post Ανήλικο κορίτσι γέννησε στη μέση του δρόμου στην Ινδία appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα