Αλεξία Mπακογιάννη: «Ο Κουφοντίνας εκπαιδεύει τη νέα γενιά τρομοκρατών»

Ο αρχιεκτελεστής της 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας είναι αυτός που εκπαιδεύει και καθοδηγεί στην άδεια του τη νέα γενιά τρομοκρατών, δήλωσε η Αλεξία Μπακογιάννη, κόρη του Παύλου Μπακογιάννη.

Μιλώντας το Σάββατο στον ΣΚΑΪ και με αφορμή το γεγονός ότι είχαν συγκεντρωθεί και επευφημούσαν τον Κουφοντίνα νέα παιδιά, ρώτησε «ποιος θα πάρει την ευθύνη» για αυτό.

Στη συνέντευξή της, η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι το Συμβούλιο Φυλακών, το οποίο χορηγεί τις

άδειες, «βάσει του νόμου προσμετρά και την προσωπικότητα» και αναρωτήθηκε «τι προσωπικότητα έχει ο μεγαλύτερος κατά συρροή δολοφόνος μεταπολιτευτικά;».

Για τα τηλεοπτικά πλάνα του Κουφοντίνα εκτός φυλακών είπε ότι έκλεισε την τηλεόραση για να μη βλέπουν τα παιδιά της τον αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη. «Δεν ξέρω τι να τους πω, κι αυτά που έχω να τους πως δεν θέλω να τους τα πω, δεν θέλω να γεμίσω την καρδία τους με μίσος». Οπως είπε, όταν εξηγούσε το παραμύθι του Χάρι Πότερ στο γιο της λέγοντας ότι η αγάπη της μητέρας του προστάτεψε τον μικρό μάγο, εκείνος τη ρώτησε: «εσύ δεν αγαπούσες πολύ τον μπαμπά σου; γιατί η αγάπη σου δεν τον προστάτεψε;»

Τόνισε ότι δεν την ενδιαφέρει το πολιτικό θέμα και πρόσθεσε ότι «θέλω όλο τον κόσμο μαζί μας στη μάχη κατά της τρομοκρατίας. Ομως τον ΣΥΡΙΖΑ τον έχω βρει μόνο απέναντί μου. Στη δίκη, όταν ήταν μάρτυρες υπεράσπισης στελέχη της γραμματείας του, σε κάθε νόμο που έβγαζαν από την ώρα που έγιναν κυβέρνηση».

Επισήμανε ακόμη ότι «τόσες δηλώσεις έχουν κάνει στην κυβέρνηση κατά της δικαιοσύνης για την Ηριάννα, κατά του ΣτΕ, και ο Κοντονής το μόνο που έκανε ήταν να βρίσει τη μάνα μου αντί να πει ότι διαφωνεί πολιτικά για την άδεια. Εχουμε χάσει κάθε έννοια δικαίου σε αυτή τη χώρα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κουφοντίνας νέα άδεια θα μπορεί να ζητήσει σε 60 ημέρες και μάλιστα, με την πάροδο του χρόνου, θα μπορεί να είναι όλο και μεγαλύτερης διάρκειας.

The post Αλεξία Mπακογιάννη: «Ο Κουφοντίνας εκπαιδεύει τη νέα γενιά τρομοκρατών» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλεξία Mπακογιάννη, Ο Κουφοντίνας,alexia Mpakogianni, o koufontinas