Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Ο 32χρονος δολοφόνος του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή καθώς πρέπει να εκτελεστεί το ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του και εκκρεμούσε μετά την απόδρασή του από τις

φυλακές Κασσάνδρας.

Ο 32χρονος που έχει ομολογήσει τη δολοφονία του ποινικολόγου, έχει κατηγορηθεί για βιασμό, ληστεία, παράνομη κατακράτηση, κλοπές, πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, απειλή, αντίσταση, καθώς και για παράβαση των νόμων για τις εξαρτησιογόνες ουσίες. Για σωρεία ληστειών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων έχει κατηγορηθεί ο 30χρονος συνεργός του (ο κοντός κατά τις περιγραφές στις καταθέσεις του συνεργάτη του γραφείου Ζαφειρόπουλου), ο οποίος αμέσως μετά τη δολοφονία κατάφερε να διαφύγει στην Αλβανία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας πρόκειται για:

Τον συλληφθέντα (επ.) IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT (όν.) LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME, γεννηθέντα το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία:

και τον μη συλληφθέντα (επ.) MATA (όν.) ALEKSANDROS ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI , γεν. την 14-1-1987 στην Αλβανία.

The post Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα