Λουκάς Παπαδήμος: «Η βία δεν λύνει τα προβλήματα»

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του και μικρό χρονικό διάστημα μετά τη σύλληψη του 29χρονου ο οποίος φέρεται να έχει σχέση με τα τρομοδέματα.

Υπενθυμίζεται ότι κατά του πρώην Pρωθυπουργού είχε σημειωθεί τρομοκρατική επίθεση το απόγευμα της Πέμπτης 25 Μαΐου 2017.

Ο κ. Παπαδήμος εκινείτο με αυτοκίνητο, που ανήκει

στην Τράπεζα της Ελλάδος, στη συμβολή των οδών Μάρνη και 3ης Σεπτεμβρίου, όταν σημειώθηκε η έκρηξη. Ο πρώην Πρωθυπουργός κάποια στιγμή φαίνεται πως θέλησε να ελέγξει την αλληλογραφία του.

Τότε πήρε στα χέρια του τον παγιδευμένο με εκρηκτικά φάκελο, ο οποίος εξερράγη. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν ο ίδιος, ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου. Και οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ο κ. Παπαδήμος σημείωσε, κατά την άφιξή του στην Ακαδημία Αθηνών: «Είναι θετικό το γεγονός ότι συνελήφθη ένα άτομο που είναι υπεύθυνο για πράξεις βίας και τρομοκρατίας. Η βία δεν λύνει τα προβλήματα, απλά τα οξύνει. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει τις πράξεις και την εμπλοκή του συλληφθέντα».

The post Λουκάς Παπαδήμος: «Η βία δεν λύνει τα προβλήματα» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα