Ζευγάρι είχε ερωτικές περιπτύξεις στην κερκίδα και εμφανίστηκε στη γιγαντοοθόνη του γηπέδου

10:39 29/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ένα νεαρό ζευγάρι είχε ερωτικές περιπτύξεις στην κερκίδα του Melbourne Cricket Ground, κατά τη διάρκεια του αγώνα κρίκετ Αυστραλία – Πακιστάν, με τη στιγμή να μεταδίδεται μέσα από τη γιγαντοοθόνη του γηπέδου.

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα viral video από τον αγώνα Αυστραλία – Πακιστάν, ένα ζευγάρι νεαρών εμφανίζεται να έχει έρθει… πολύ κοντά στην κερκίδα του γηπέδου και να αιφνιδιάζεται όταν η κάμερα το κάνει “τσακωτό”, την ώρα αγώνα.

Το… ασυγκράτητο ζευγάρι εμφανίστηκε στη γιγαντοοθόνη του γηπέδου και η αντίδρασή τους ήταν… πανικού, με την κοπέλα να μην μπορεί να το πιστέψει και το αγόρι να κρύβει το πρόσωπό του.

A couple was captured in some private moments and shown on Big screen at Melbourne Cricket Ground (MCG ) during Australia vs Pakistan, 2nd Test#PAKvsAUS #AUSvsPAK #MCG #ViratKohli #INDvSA pic.twitter.com/tpnHcuTxcy

— Sandy  (@stanwar007) December 28, 2023

Με το video να γίνεται viral μάλιστα, το ζευγάρι δεν έγινε “τσακωτό” μόνο από τη γιγαντοοθόνη, αλλά και από ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από τα social media.

To άρθρο Ζευγάρι είχε ερωτικές περιπτύξεις στην κερκίδα και εμφανίστηκε στη γιγαντοοθόνη του γηπέδου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα