Ληστεία με σκηνές τρόμου στην έπαυλη του Τζακ Γκρίλις της Μάντσεστερ Σίτι – Λεία άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ

10:21 29/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Θύμα ληστείας έπεσε ο Τζακ Γκρίλις της Μάντσεστερ Σίτι, με την οικογένειά του να ζει στιγμές τρόμου στην έπαυλή του στην Αγγλία, την ημέρα των Χριστουγέννων και ενώ ο ίδιος αγωνιζόταν κόντρα στην Έβερτον για την Premier League.

Η αρραβωνιαστικιά του Γκρίλις, Σάσα Άτγουντ, είχε καλέσει στην έπαυλη αξίας 6 εκατομμυρίων ευρώ, τις οικογένειές τους για τα Χριστούγεννα, ώστε να δουν

όλοι μαζί και τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Έβερτον, αλλά το εορταστικό κλίμα μετετράπη σε… θρίλερ, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ.

Μία ομάδα ληστών μπούκαρε στο χώρο και έγινε αντιληπτή από τα σκυλιά του διεθνούς Άγγλου μέσου, ειδοποιώντας την οικογένειά για το γεγονός. Εκείνοι πάτησαν έτσι το συναγερμό για να καλέσουν την αστυνομία και κλειδώθηκαν σε ένα δωμάτιο, ώστε να μην συναντηθούν με τους εγκληματίες.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν έτσι στο σημείο, με ένα ελικόπτερο να πετάει πάνω από την έπαυλη του Γκρίλις, αλλά οι ληστές κατάφεραν τελικά να διαφύγουν και μάλιστα με μία λεία αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Πρόκειται κυρίως για κοσμήματα που υπήρχαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι.

To άρθρο Ληστεία με σκηνές τρόμου στην έπαυλη του Τζακ Γκρίλις της Μάντσεστερ Σίτι – Λεία άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα