«Τρέλα» για την Εθνική Ελλάδας! Sold out ο «τελικός» με την Ολλανδία στην OPAP Arena

14:53 16/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Ελλάδα έχει μπροστά της έναν τελικό πρόκρισης απόψε, (16/10, 21:45, LIVE από το Newsit.gr) κόντρα στην Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024 και η OPAP Arena θα είναι κατάμεστη για να ενισχύσει την Εθνική ποδοσφαίρου.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια

της αναμέτρησης, με το sold out να γίνεται αρκετές ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα ΕλλάδαΟλλανδία και να δείχνει το “κλίμα” μεταξύ των φίλων της Εθνικής ποδοσφαίρου, οι οποίοι και ετοιμάζουν… πάρτι για τις κερκίδες της OPAP Arena.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Ανεπανάληπτη είναι η στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων στην Εθνική Ομάδα για μια ακόμη φορά, καθώς πριν από λίγο εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια του αποψινού αγώνα με την Ολλανδία.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο προπονητής Γουστάβο Πογέτ και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους Έλληνες φιλάθλους για τη μοναδική στήριξή τους, η οποία θα αποτελέσει το θεμέλιο προκειμένου να επιτευχθεί το ευκταίο απέναντι στην Ολλανδία απόψε και η Εθνική μας Ομάδα να διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2024.

To άρθρο «Τρέλα» για την Εθνική Ελλάδας! Sold out ο «τελικός» με την Ολλανδία στην OPAP Arena δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρέλα, Εθνική Ελλάδας Sold, Ολλανδία, OPAP Arena,trela, ethniki elladas Sold, ollandia, OPAP Arena