Η στιγμή που ισραηλινή βόμβα χτυπά διασώστες σε γειτονιά της Γάζας - Σκηνές χάους

14:05 16/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο γροθιά στο στομάχι που δείχνει τον ανελέητο βομβαρδισμό της Λωρίδας της Γάζας από το Ισραήλ, στο πλαίσιο των βομβαρδισμών που έχει εξαπολύσει μετά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στη μεθόριο.

Πρόκειται για έναν ακόμα βομβαρδισμό που σημειώθηκε στην περιοχή Χαν Γιουνίς στη νότια Λωρίδα της Γάζας τα ξημερώματα του Σαββάτου. Αεροσκάφη από το Ισραήλ έπληξαν τη νύχτα ένα τετραώροφο κτίριο και οι γείτονες έσπευσαν να

σώσουν τους κατοίκους.

«Είναι παγιδευμένοι στα συντρίμμια και μέχρι τώρα ούτε εμείς, ούτε οι διασώστες καταφέραμε να τους βγάλουμε», περιέγραψε ένας γείτονας στο Reuters, ο Μοχάμαντ Σαντίκ.

Ένας δημοσιογράφος από τη Γάζα συνόδευσε το πλήρωμα ενός ασθενοφόρου που έψαχνε για επιζώντες στο σημείο και κατέγραφε όσα έβλεπε.

Ξαφνικά ένας διασώστης περπατάει σε ένα σοκάκι, όταν μια τεράστια έκρηξη σημειώνεται μπροστά του. Οι διασώστες σπεύδουν στα ασθενοφόρα και απομακρύνονται με ταχύτητα, ενώ τα αεροπλάνα βρυχώνται από πάνω τους. Ένας από τους τραυματισμένους διασώστες ακούγεται να φωνάζει: «Τα μάτια μου, τα μάτια μου!».

Δείτε το βίντεο:

 

To άρθρο Η στιγμή που ισραηλινή βόμβα χτυπά διασώστες σε γειτονιά της Γάζας - Σκηνές χάους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γάζας - Σκηνές,gazas - skines