Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

06:34 17/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Είναι καλύτερο να κρατήσεις τα σχέδιά σου ευέλικτα σήμερα, καθώς χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να σκεφτείς και να αισθανθείς. Είναι προτιμότερο να αναγνωρίσεις την ανάγκη για αλλαγή ώστε να τη διοχετεύσεις σωστά, διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν κάποιες μικρές ατυχίες ή παρεξηγήσεις.

Με την Αφροδίτη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος απολαμβάνεις να δημιουργείς εφικτούς, χαρούμενους

στόχους γα τον εαυτό σου για αυτό απόλαυσε και ζήσε ό,τι συναισθηματικά και ερωτικά σου δίνεται.

Ταύρος: Είναι μια καλή ιδέα σήμερα να προσέξεις τον παρορμητισμό σου και να ακούσεις την ανάγκη της καρδιάς σου για αλλαγή, πρόοδο και ανανέωση. Η σημερινή όψη Ήλιου – Αφροδίτης χρησιμεύει για να τονίσει τις ποικίλες ανάγκες σου.

Έκφρασε τις επιθυμίες σου ευθέως, όμως ένα άλλο μέρος σου είναι πιο προστατευτικό και στοχαστικό από ότι φαίνεται. Ο Χείρωνας συνδέεται με τον κυβερνήτη σου Αφροδίτη σε μια ιδιαίτερη πτυχή τώρα και σε φέρνει σε εξαιρετική θέση για την επίλυση ενός προβλήματος μέσω των δημιουργικών ελιγμών. Η συναισθηματική σου ζωή σε απογοητεύει σε κάποια σημεία.

Δίδυμοι: Σήμερα θα μπορούσες να αισθανθείς την ανάγκη να ξεφύγεις από μια σχετική ρουτίνα που όμως δεν σου φέρνει τα αποτελέσματα που θέλεις και επιθυμείς. Το να κάνεις μικρά βήματα για να κάνεις εποικοδομητικές αλλαγές είναι το καλύτερο στοίχημά σου.

Η μη αναγνώριση της ανάγκης για αλλαγή μπορεί να οδηγήσει σε ενοχλητικές διαταραχές ή ανώριμη συμπεριφορά. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου και είσαι έτοιμη να κάνεις πράγματα που θα ενισχύσουν την ψυχολογία σου.

Καρκίνος: Οι διαθέσεις σου μπορεί μερικές φορές να είναι διεγερτικές ή τεταμένες σήμερα. Υπάρχει κάποια τάση να επαναστατείς και ίσως θα ήταν προτιμότερο να δώσεις στους άλλους, αλλά και στον εαυτό σου λίγο επιπλέον χρόνο και χώρο επειδή το να νιώθεις στριμωγμένη μπορεί να σε οδηγήσει σε περιττές συγκρούσεις.

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν μια άβολη όψη που υπογραμμίζει επίσης διαφορετικές ορμές, ανάγκες και προσεγγίσεις. Ωστόσο έχεις όρεξη για δουλειά και αυτό ικανοποιεί όχι μόνο εσένα αλλά και τους άλλους.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021,paraskevi 17 dekemvriou 2021