Τι εξετάζουν οι αρχές για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια – Θρίλερ με το μέρος που βρέθηκε η σορός

23:35 19/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για να βρεθεί ο δολοφόνος της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία που βρέθηκες νεκρή στην Κω.

Ο θάνατος της 27χρονης Αναστάζια ήταν μαρτυρικός και προήλθε από ασφυξία σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα που εστάλη στις εισαγγελικές αρχές και τώρα αναζητείται ο δράστης ή οι δράστες του φονικού που έχει συγκλονίζει τη Κω και ολόκληρη τη χώρα.

Να σημειωθεί πως λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού της άτυχης κοπέλας, ο ιατροδικαστής δεν κατάφερε να εξακριβώσει αν η κοπέλα στραγγαλίστηκε με ανθρώπινο χέρι ή με σχοινί.

Οι αρχικές πληροφορίες

έκαναν λόγο για στραγγαλισμό με τα χέρια όμως αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ενώ η διαδικασία συνεχίζεται αναφορικά με τον εντοπισμό dna και άλλων ευρημάτων που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτότητα του δράστη ή των δραστών. Να σημειωθεί πως ο θάνατος της κοπέλας πρέπει να έγινε τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

Τι προβληματίζει τις Αρχές

Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπιτι του βασικού ύποπτου, του 32χρονου από το Μπαγκλαντές που έχει ήδη συλληφθεί για αρπαγή.

Αυτό που εξακολουθεί να αποτελεί ερωτηματικό είναι το σημείο που βρέθηκε η σορός καθώς την περιοχή της είχαν κτενίσει τις προηγούμενες ημέρες τόσο επίγεια όσο και με drone.

Όπως τονίζει στο newsit.gr, ο επικεφαλής των ερευνών της Πολιτικής Προστασίας, το συγκεκριμένο σημείο είχε ερευνηθεί εξονυχιστικά τις προηγούμενες μέρες, ακόμα και με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, χωρίς να εντοπιστεί κάποιο ίχνος της Αναστάζια. Από τη στιγμή που η τελευταία έρευνες στο σημείο στις Αλυκές έγινε την περασμένη Παρασκευή 16 Ιουνίου, εκτιμάται ότι το πτώμα της αδικοχαμένης Πολωνής μεταφέρθηκε στο σημείο αργότερα.


Ο Θωμάς Καραθωμάς, επικεφαλής των ερευνών της Πολιτικής Προστασίας αναφέρει χαρακτηριστικά στο newsit.gr: «Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχει συμβεί. Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι εμείς είχαμε σκανάρει το συγκεκριμένο σημείο που βρέθηκε χθες η κοπέλα. Είχα περάσει εγώ προσωπικά με έναν συνάδελφό μου. Υπάρχουν και οι φωτογραφίες από το drone. Την επόμενη μέρα το μεσημέρι πέρασε και ο εκπαιδευμένος σκύλος από το σημείο και δεν είχε βρεθεί τίποτα».

Θα «μιλήσει» το κινητό

Οι αρχές περιμένουν να «μιλήσει» το κινητό της άτυχης κοπέλας ενώ προβληματίζει επίσης το γεγονός πως από το σημείο που βρέθηκε το κινητό, οι ομάδες που αναζητούσαν την 27χρονη είχαν περάσει πολλές φορές. Το κινητό της Αναστάζια και το κινητό του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται ως ύποτος για αρπαγή έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας στην Αθήνα. Υπάρχει η τεχνολογία να φανούν τα πάντα μέσα από τη συσκευή της 27χρονης, παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε η κάρτα SIM.

Τα σημάδια στο σώμα του 32χρονου

Το τρίτο σημείο που προβληματίζει τους αστυνομικούς έχει να κάνει με τα σημάδια στο σώμα του 32χρονου. Ο ίδιος έκανε λόγο για σοβαρό τροχαίο που είχε στην Κω, αλλά όταν οι αστυνομικοί επέμειναν για το πότε, πώς και πού σημειώθηκε αυτό το τροχαίο, ο ίδιος άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις. Για την ώρα ο 32χρονος υποστηρίζει ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την άτυχη κοπέλα και δεν εμπλέκεται ούτε στην εξαφάνιση ούτε στη δολοφονία της, όπως δείχνουν τα στοιχεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, θα παρθεί γενετικό υλικό από τα νύχια της 27χρονης κοπέλας, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί αν τα σημάδια στο σώμα του Μπαγκλαντεσιανού προήλθαν από μεταξύ τους πάλη.

Την τετάρτη απολογείται ο βασικός ύποπτος

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου ζήτησε και έλαβε ο 32χρονος από το Μπαγλαντές που θεωρείται ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Πολωνής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 32χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια και θα απολογηθεί την Τετάρτη για την κατηγορία της αρπαγής της.
Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, ο κατηγορούμενος δεν ξέρει ότι έχει εντοπιστεί η σορός της.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση.
Πάντα, όμως, βασικό πρόσωπο στην υπόθεση του θανάτου της 27χρονης θεωρείται ο 32χρονος.

To άρθρο Τι εξετάζουν οι αρχές για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια – Θρίλερ με το μέρος που βρέθηκε η σορός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα