Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης με Τιμπό Κουρτουά – Ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο ο τερματοφύλακας

15:48 10/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Τιμπό Κουρτουά θα λείψει για πολλούς μήνες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρώτος σοβαρός τραυματισμός στην καριέρα του Βέλγου τερματοφύλακα. Ο πιθανός αντικαταστάτης του.

Ο Τιμπό Κουρτουά αποχώρησε σφαδάζοντας από την πρωινή προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης (10.08.2023) και σύμφωνα με την ενημέρωση από την Ισπανία, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Ο τραυματισμός αυτός αναμένεται να αφήσει τον Βέλγο διεθνή τερματοφύλακα εκτός δράσης για τουλάχιστον 6 μήνες.

Ο

31χρονος Κουρτουά δεν είχε υποστεί ποτέ κάποιον σοβαρό τραυματισμό μέχρι στιγμής στην καριέρα του και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες

Parte médico de Courtois.#RealMadrid

Real Madrid C.F. (@realmadrid) August 10, 2023

Οι Μαδριλένοι αναμένεται να προχωρήσουν για την περίπτωση του Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι, πληρώνοντας στη Βαλένθια το ποσό των 25 εκατ. ευρώ.

Ο 22χρονος Γεωργιανός πορτιέρε, ύψους 1,97μ., θεωρείται ένα από τα κορυφαία… προϊόντα που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια το ποδόσφαιρο της Γεωργίας. Πήρε μεταγραφή στη Βαλένθια τον Ιανουάριο του 2022, με τις «νυχτερίδες» να πληρώνουν 850 χιλ. ευρώ στην Ντιναμό Τιφλίδας.

Ο Μαμαρντασβίλι είναι μάλιστα και 9 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα.

To άρθρο Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης με Τιμπό Κουρτουά – Ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο ο τερματοφύλακας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκ, Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά,sok, real madritis, tibo kourtoua