Ακτή Βουλιαγμένης: Η καλύτερη οργανωμένη παραλία της Αττικής Ριβιέρας – Αποτελεσματική στρατηγική της ΕΤΑΔ

15:40 10/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Με αναβαθμισμένες υποδομές και υπηρεσίες λειτουργεί φέτος το καλοκαίρι από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) η Ακτή Βουλιαγμένης, η πολυβραβευμένη και δημοφιλέστερη παραλία της Αττικής Ριβιέρας, ένας κορυφαίος προορισμός για Έλληνες και ξένους κάθε ηλικίας. Χάρη στην άρτια και αποτελεσματική διαχείριση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), που εστιάζει στην παροχή πολυτελών υπηρεσιών και στην ευνοϊκή

τιμολογιακή πολιτική, η Ακτή Βουλιαγμένης για μια ακόμα χρονιά κερδίζει τις εντυπώσεις κι αναδεικνύεται στην καλύτερη επιλογή για μπάνιο και για μοναδικές στιγμές απόλαυσης και ξεγνοιασιάς.

Συγκριτικά πλεονεκτήματα

Ανακαινισμένη και πλήρως οργανωμένη, η παραλία αποτελεί πόλο έλξης όχι μόνο για τα κρυστάλλινα νερά και τη χρυσή αμμουδιά, αλλά και για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, τις πολλαπλές επιλογές σε θαλάσσια σπορ και αθλητικές δραστηριότητες, την εύκολη προσβασιμότητα, το άνετο πάρκινγκ, τις προσιτές τιμές, την άρτια οργάνωση, την καθαριότητα και για πολλούς ακόμα λόγους, που την καθιστούν άκρως ανταγωνιστική.

Καθοριστική είναι η συμβολή της ΕΤΑΔ, που τοποθετεί τον Άνθρωπο στο επίκεντρο της επιχειρησιακής της στρατηγικής, για να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες. Σ’ αυτό το πλαίσιο υλοποίησε νέες επενδύσεις για ανανέωση του εξοπλισμού παραλίας και ενίσχυση του ήδη υπάρχοντος, καθώς και για αναβάθμιση των υπηρεσιών.

Ένας ακόμα λόγος που καθιστά την Ακτή Βουλιαγμένης ιδανική επιλογή είναι η μέριμνα που επιδεικνύει προς όλους: από τους κατοίκους της περιοχής, τα παιδιά και τους εφήβους, μέχρι τις ειδικές κοινωνικές ομάδες και τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Με υψηλό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, παρά τη γενική αύξηση του κόστους των προϊόντων και των υπηρεσιών που προκάλεσε η ενεργειακή κρίση, η ΕΤΑΔ διατήρησε τις τιμές στα περσινά επίπεδα, διευρύνοντας παράλληλα το μειωμένο εισιτήριο με νέες κατηγορίες. Επίσης, με πολύ χαμηλές τιμές, συγκριτικά με άλλες οργανωμένες παραλίες, λειτουργούν και τα τρία αναψυκτήρια της παραλίας.

Αλλά και τα γήπεδα τένις, μπάσκετ και βόλεϊ που είναι ελεύθερα για χρήση στους επισκέπτες της Ακτής μαζί με τις υπόλοιπες ελεύθερες προς χρήση υπηρεσίες, όπως ιατρικές, ναυαγοσωστικές, μίνι παιδική χαρά, υπαίθρια όργανα γυμναστικής, αποδυτήρια, ντους/wc, δωρεάν wi-fi κ.λπ., καθιστούν την Ακτή Βουλιαγμένης ως την καλύτερη επιλογή για συχνή επισκεψιμότητα.

Διακεκριμένη ζώνη

Εξέχουσας σημασίας, είναι οι νέες επενδύσεις που υλοποιήθηκαν στη διακεκριμένη ζώνη (Akti Gold), με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, που είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργήσουν έναν ιδιαίτερο προορισμό γι’ αυτούς που αναζητούν κάτι περισσότερο. Η διακεκριμένη ζώνη, φέτος είχε την τιμητική της, καθώς οι επισκέπτες αναγνωρίζουν όλα όσα τους παρέχει. Ειδικότερα, όσοι επιλέξουν την Αkti Gold έχουν τη δυνατότητα προκράτησης θέσης και ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίου μέσω της ιστοσελίδας. Στην τιμή εισόδου περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, ομπρέλα και σετ με 2 ξαπλώστρες για ενήλικες και μέχρι 2 παιδιά, δωρεάν και εξασφαλισμένη θέση στάθμευσης σε εσωτερικό πάρκινγκ, δυνατότητα μεταφοράς στη θέση κράτησης με clubcar, δυνατότητα φύλαξης αντικειμένων σε κουτί ασφαλείας στην ομπρέλα, αναβαθμισμένο μενού, δωρεάν 2 νερά με σαμπανιέρα κι άλλα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ακτή Βουλιαγμένης λαμβάνει κάθε χρόνο Γαλάζια σημαία που αναγνωρίζει την καθαρότητα του θαλάσσιου και χερσαίου χώρου, την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, αλλά και την ειδική μέριμνα για ΑμΕΑ, ενώ πλέον συμπεριλαμβάνεται και στην λίστα του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών ερευνών (ΠΑΚΟΕ) με τις καθαρές και κατάλληλες για κολύμβηση ακτές της Αττικής. Η Ακτή λειτουργεί καθημερινά με διευρυμένο θερινό ωράριο, από τις 8.00 πμ έως τις 9.00 μμ.

To άρθρο Ακτή Βουλιαγμένης: Η καλύτερη οργανωμένη παραλία της Αττικής Ριβιέρας – Αποτελεσματική στρατηγική της ΕΤΑΔ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ακτή Βουλιαγμένης, Αττικής Ριβιέρας – Αποτελεσματική, ΕΤΑΔ,akti vouliagmenis, attikis rivieras – apotelesmatiki, etad