Παρτιζάν - Παναθηναϊκός: Δύσκολη αποστολή στο «σπίτι» του Ομπράντοβιτς

11:18 30/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοδική πορεία στη Euroleague και θέλει να το επιβεβαιώσει στη δύσκολη έδρα της Παρτιζάν (21:45, Newsit.gr, Novasports Prime), κόντρα στην παλιά του μεγάλη αγάπη, τον Ζέλικο Ομπρπαντοβιτς.

Μετά από ένα ξεκίνημα

στη σεζόν με αστάθεια, ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει βρει ρυθμό και με ρεκόρ 6-4 έχει καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα στη Euroleague. Η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομοράντοβιτς, όμως, δείχνει ικανή να τον σταματήσει, έχοντας ρεκόρ 4-6 αλλά και τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες της στο Βελιγράδι.

Η “Stark Arena” αναμένεται να έχει για μια ακόμα φορά “καυτή” ατμόσφαιρα, με τον σέρβικο σύλλογο να έχει ανακοινώσει το sold out.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του για την αποψινή αναμέτρηση τους τραυματίες Ερναγκόμεθ και Παπαπέτρου. Για την ομάδα του Ομπράντοβιτς, Πάντερ και Αβράμοβιτς συμμετείχαν στην προπόνηση της Τετάρτης (29.11), αλλά σε καμία περίπτωση δεν βρίσκονται σε… φουλ φόρμα.

Διαιτητές του παιχνιδιού θα είναι οι Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Τζόρντι Αλιάγκα (Ισπανία).

Το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague:

Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ Μαδρίτης (19:45, Novasports 5)

Μονακό – Ολυμπιακός (20:00, Novasports 4)

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Άλμπα Βερολίνου (21:05, Novasports 6)

Μπάγερν – Βίρτους Μπολόνια (21:30, Novasports 3)

Αρμάνι Μιλάνο – Ζάλγκιρις Κάουνας (21:30, Novasports Start)

Παρτίζαν – Παναθηναϊκός AKTOR (21:45, Novasports Prime)

To άρθρο Παρτιζάν - Παναθηναϊκός: Δύσκολη αποστολή στο «σπίτι» του Ομπράντοβιτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα