Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-2 ΤΕΛΙΚΟ

16:48 1/5/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τρεις σερί… αποτυχημένες προσπάθειες στα play off της Superleague 1 κι έτσι να πλησιάσει στον φετινό τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε… κακό φεγγάρι, μετά και τον αποκλεισμό του από τον ΠΑΟΚ

στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Πειραιώτες δεν έχουν κερδίσει πέντε επίσημα παιχνίδια στη σειρά, για πρώτη φορά μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια! Η τελευταία νίκη του Ολυμπιακού ήταν πριν από 48 ημέρες… το 2-1 επί του Άρη στο ξεκίνημα του μίνι πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, από τη μεριά του, έχει αποδείξει πως είναι μία ομάδα που μπορεί να βάλει δύσκολα στους «μεγάλους» της κατηγορίας, παρότι αποτελεί την μοναδική ομάδα που δεν έχει κερδίσει στους αγώνες των play off.

Εκτός έδρας οι Ηπειρώτες έχουν δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, μετά τη νίκη τους στο Αγρίνιο, στις 5 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, δεν έχουν σκοράρει στα τέσσερα αυτά παιχνίδια.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Οι διαιτητές στο Ολυμπιακός ΠΑΣ Γιάννινα: Καραντώνης (Ι.Δημητριάδης, Καραγκκιζόπουλος, 4ος Κουτσιαύτης, VAR: Γκορτσίλας, Κουρομπύλια)

Ο Ολυμπιακός νίκησε δύο φορές στην κανονική περίοδο τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έφεραν ισοπαλία στα Playoffs στην πόλη της Ηπείρου. Ο Ολυμπιακός είναι τώρα αήττητος από τον ΠΑΣ στα εννέα τελευταία επίσημα, ενώ δεν έχει χάσει επτά για το πρωτάθλημα με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ο ΠΑΣ νίκησε για τελευταία φορά στις 6 Μαΐου 2018, με 3-0, που ήταν η έβδομη νίκη του επί του Ολυμπιακού. Και οι επτά είναι εντός έδρας.

Στην έδρα του ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει σε 26 παιχνίδια. Από τις 6 Δεκεμβρίου 2014, όταν ο ΠΑΣ πήρε την τελευταία από τις τέσσερις ισοπαλίες, ο Ολυμπιακός έχει έξι νίκες για το πρωτάθλημα και μια για το Κύπελλο.

Στα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός έχει πετύχει 19 γκολ και έχει δεχτεί ένα, κανένα όμως στα πέντε τελευταία.

Η… παράδοση

Νίκες Ολυμπιακού: 34

Ισοπαλίες: 12

Νίκες ΠΑΣ Γιάννινα: 7

Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό

Νίκες Ολυμπιακού: 22

Ισοπαλίες: 4

Νίκες ΠΑΣ Γιάννινα: 0

Οι αγώνες τους φέτος

17.10.2021: ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 1-2

(61’ πέναλτι Εραμούσπε – 22’ σουτ Α. Καμαρά)

23.01.2022: Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

(4’ σουτ Μασούρας, 88’ κεφαλιά Τικίνιο)

20.03.2022: ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 1-1

(70’ σουτ Περέα – 45’ σουτ Ελ Αραμπί)

To άρθρο Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-2 ΤΕΛΙΚΟ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα LIVE, Superleague 1,olybiakos – pas giannina LIVE, Superleague 1