Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Σημαντικό παιχνίδι στο ΣΕΦ για την 22η αγωνιστική της Euroleague

10:48 18/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί απόψε (18/1, 21:15, LIVE από το Newsit.gr) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 22η αγωνιστική της Euroleague, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους Πειραιώτες στο ΣΕΦ.

Μετά

από δύο σερί ήττες στην Ισπανία για τη Euroleague, ο Ολυμπιακός “καίγεται” για τη νίκη κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ώστε να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Οι Πειραιώτες έχουν “πέσει” πλέον στο 11-10 στην κατάταξη της Euroleague και με τους Ισραηλινούς να είναι από πάνω τους, με 12-9, η νίκη μοιάζει απαραίτητη για να μη χάσει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, την επαφή με το top6 της φετινής Euroleague, που οδηγεί απευθείας στα play off της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του τους οπαδούς του, αφού το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο, αλλά θα πρέπει να διαχειριστεί την απουσία του Μουστάφα Φαλ, ο οποίος και θα μείνει εκτός για σχεδόν ένα μήνα, με τραυματισμό.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία), Κάρλος Κορτές (Ισπανία) και Έντουαρντ Ουντιάνσκι (Μεγάλη Βρετανία).

To άρθρο Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Σημαντικό παιχνίδι στο ΣΕΦ για την 22η αγωνιστική της Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σημαντικό, ΣΕΦ, 22η, Euroleague,olybiakos – makabi tel aviv, simantiko, sef, 22i, Euroleague