Τραγωδία στη Φλόριντα: 9χρονος σύρθηκε κάτω από σχολικό να πιάσει μια μπάλα και τον πάτησε το λεωφορείο

10:33 18/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Με τον πλέον τραγικό τρόπο ένα παιδί μόλις 9 ετών έχασε τη ζωή του στη Φλόριντα, καθώς προσπάθησε να πιάσει την μπάλα του που κύλησε κάτω από το σχολικό λεωφορείο με αποτέλεσμα αυτό να ξεκινήσει και ο μικρός να χάσει τη ζωή του.

Το τραγικό περιστατικό έγινε το απόγευμα της Τρίτης (16.1.2024) στην Φλόριντα όταν ο μικρός Ελίας Μάρσαλ Ροντρίγκεζ κατέβηκε τελευταίος από το σχολικό λεωφορείο. Καθώς κατέβαινε η μπάλα που κρατούσε στα χέρια του κύλησε και σφήνωσε κάτω από το λεωφορείο.

Τότε ο μικρός σύρθηκε κάτω από το λεωφορείο προσπαθώντας να πιάσει

την μπάλα. Όμως ο οδηγός δεν είδε ποτέ το παιδί με αποτέλεσμα να ξεκινήσει, πατώντας τον μικρό Ελίας. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης ο μικρός είχε διαγνωστεί με καρκίνο όταν ήταν 2 ετών και είχε καταφέρει να το ξεπεράσει. 

«Η οικογένεια είναι τελείως συντετριμμένη. Το ίδιο ισχύει και για τους συναδέλφους που ερευνούν την υπόθεση» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Elyas Marshall Rodriguez had just gotten off at his stop when he ran back and crawled under the Orange County Public Schools bus, authorities said. https://t.co/NOGmVtcNQc

NBC News (@NBCNews) January 18, 2024

«Ήταν χαρισματικός, με χαροποιούσε που τον έβλεπα να παίζει με άλλα παιδιά. Ήταν ένα πολύ γλυκό και ευχάριστο παιδί» δήλωσε φίλη της οικογένειας.

To άρθρο Τραγωδία στη Φλόριντα: 9χρονος σύρθηκε κάτω από σχολικό να πιάσει μια μπάλα και τον πάτησε το λεωφορείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραγωδία, Φλόριντα, 9χρονος,tragodia, florinta, 9chronos