Νταγιό Ουπαμεκανό: Συλλήψεις για την ένοπλη διάρρηξη στο σπίτι του ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου

13:52 2/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Στιγμές τρόμου πέρασε η οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου, Νταγιό Ουπαμεκανό. Σύμφωνα με την «Le Parisien», δύο άνδρες συνελήφθησαν, έχοντας κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Γάλλου διεθνή αμυντικού.

Θύμα ληστείας έπεσε τον περασμένο Ιούλιο ο Νταγιότ Ουπαμεκανό. Η διάρρηξη στο σπίτι του Γάλλου αμυντικού στο Νεϊγί-συρ-Σεν έγινε τα χαράματα της 26ης Ιουλίου, με τις αρχές να προχωρούν στις αρχές αυτής της εβδομάδας στη σύλληψη

δυο υπόπτων, ηλικίας 17 και 23 ετών. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, υπήρχε και τρίτος διαρρήκτης μέσα στο σπίτι του παίκτη της Μπάγερν Μονάχου.

Ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου δεν βρισκόταν στο σπίτι του εκείνο το βράδυ (διαμέρισμα triplex), σε αντίθεση με τη μητέρα και τον αδερφό του. Η μητέρα του Γάλλου ποδοσφαιριστή -ακούγοντας περίεργους θορύβους- σηκώθηκε από το κρεβάτι και βρέθηκε αντιμέτωπη με τους τρεις διαρρήκτες οι οποίοι ήταν ντυμένοι στα μαύρα, φορώντας γάντια και κουκούλες. Κάτι ανάλογο έγινε και με τον 24χρονο αδερφό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρέθηκε και αυτός απέναντι τους.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ένας από τους ληστές κρατούσε ένα πιστόλι. Τα μέλη της οικογένειας του Ουπαμεκανό κρύφτηκαν σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού, με τους διαρρήκτες να φεύγουν από το σπίτι του Γάλλου αμυντικού.

Όπως αναφέρει η «Le Parisien», κινητά τηλέφωνα, ένας υπολογιστής, τραπεζικές κάρτες και πολυτελή ρολόγια ήταν ανάμεσα στα κλοπιμαία (όλα ανήκαν στον αδερφό του ποδοσφαιριστή). Το αυτοκίνητο, όμως, που διέφυγαν οι ληστές, καταγράφηκε από κάμερες παρακολούθησης της πόλης και είχε χρησιμοποιηθεί σε τουλάχιστον άλλες δυο διαρρήξεις.

Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν από την αστυνομία, κατηγορήθηκαν για διάρρηξη, συμμετοχή σε οργανωμένη συμμορία και βία από πρόθεση. Το τρίτο άτομο στο διαμέρισμα αλλά και ένα άλλο άτομο περίμενε έξω, εξακολουθούν να αναζητούνται.

Neuilly-sur-Seine : l’appartement de Dayot Upamecano cambriolé, deux hommes interpellés
https://t.co/B7CeuU6a3n pic.twitter.com/RSqCGfQbej

— Le Parisien | faits divers (@leparisien_fdiv) September 2, 2023

To άρθρο Νταγιό Ουπαμεκανό: Συλλήψεις για την ένοπλη διάρρηξη στο σπίτι του ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νταγιό Ουπαμεκανό, Συλλήψεις, Μπάγερν Μονάχου,ntagio oupamekano, syllipseis, bagern monachou