Νεκρή η Νικολέττα Διαμαντάκου σε τροχαίο στην Τουρκία - Η τελευταία φωτογραφία που τράβηξε στην Έφεσο

08:49 17/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Νέα στοιχεία για το τροχαίο δυστύχημα στην Τουρκία που στοίχισε τη ζωή στη Νικολέτα Διαμαντάκου. Ήταν υπεύθυνη επικοινωνίας του κόμματος Κοινωνία Αξιών. Η τραγωδία σημειώθηκε έξω από την πόλη Ουσάκ…

Η Νικολέτα Διαμαντάκου είναι η γυναίκα που ανασύρθηκε νεκρή μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 16 Μαΐου στην Τουρκία. Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης η άτυχη 67χρονη, που ήταν υπεύθυνη επικοινωνίας του κόμματος «Κοινωνία Αξιών», σκοτώθηκε

στο σημείο αφού εκτοξεύτηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 59χρονος Έλληνας. Στο όχημα επέβαινε και άλλη μια 63χρονη γυναίκα η οποία τραυματίστηκε.

Δύο ημέρες πριν το τροχαίο δυστύχημα η Νικολέτα Διαμαντάκου είχε αναρτήσει μια φωτογραφία από τον αρχαιολογικό χώρο της Εφέσου. Χαμογελαστή, έδειχνε να το απολαμβάνει. Ο καιρός ήταν ηλιόλουστος και η ίδια ευδιάθετη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoletta Diamantakou (@rodopoulounikol)

«Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή και βαθιά μου συλλυπητήρια για τον τραγικό χαμό της Νικολέτας Διαμαντάκου, υπεύθυνης επικοινωνίας του κόμματος Κοινωνία Αξιών. Πέρυσι, τέτοια ακριβώς εποχή, κάναμε από κοινού προεκλογική εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές. Η Νικολέτα ήταν μια αφοσιωμένη μαχήτρια της πολιτικής και της τέχνης. Είναι απολύτως σοκαριστικό, αυτό που συνέβη» έγραψε στο Facebook η δημοτική σύμβουλος Αθηναίων, Δέσποινα Λιμνιωτάκη για την άτυχη 67χρονη.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 11:30 το πρωί της Πέμπτης (16/5) στην περιοχή Μπανάζ του Ουσάκ. Το αυτοκίνητο που ήταν νοικιασμένο και το οδηγούσε ο 59χρονος κάτω από άγνωστες συνθήκες ενώ βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο Σμύρνης – Άγκυρας έπεσε σε χαντάκι κοντά στον κόμβο της Βιομηχανικής Περιοχής του Μπανάζ και αναποδογύρισε.

Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το δυστύχημα κάλεσαν τις Αρχές και αμέσως έφτασε στο σημείο τόσο το ΕΚΑΒ όσο και η Πυροσβεστική. Οι Αρχές που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως η 67χρονη, η οποία εκσφενδονίστηκε έξω από το αυτοκίνητο έχασε τη ζωή της ακαριαία, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου και η συνοδηγός, 63 ετών, μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο κρατικό νοσοκομείο του Μπανάζ, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και το άψυχο σώμα της 67χρονης Νικολέτας Διαμαντάκου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η αιτία του δυστυχήματος φέρεται να είναι πως ο οδηγός κοιμήθηκε στο τιμόνι.

Ο οδηγός και συνοδηγός είχαν δεμένες τις ζώνες τους, ενώ η 67χρονη όχι, κι αυτός ήταν ο λόγος που πετάχτηκε έξω από το όχημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για άτομα που εργάζονταν σε ένα ίδρυμα που σχετίζεται με τον Πολιτισμό και έχει σχέση με την Ελλάδα και την Τουρκία.

To άρθρο Νεκρή η Νικολέττα Διαμαντάκου σε τροχαίο στην Τουρκία - Η τελευταία φωτογραφία που τράβηξε στην Έφεσο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα