Λυδία Κονιόρδου: Μου είχαν προτείνει να παίξω στις «Μάγισσες της Σμύρνης»

23:37 15/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Καλεσμένη στην παρέα του «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» ήταν η ηθοποιός Λυδία Κονιόρδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ρόλο της Μαργαρίτας στη «Γη της Ελιάς».

«Μου είναι οικείος ο ρόλος γιατί είμαι συνέχεια με ένα καρότσι που κουβαλάω χώματα. Εδώ και πολλά χρόνια, βλέποντας την καταστροφή του κλίματος, προειδοποιούσαμε τον κόσμο για τη κλιματική αλλαγή.

Και δυστυχώς βγήκαμε αληθινοί πολύ νωρίτερα από ότι περιμέναμε. Χρειάζεται μια πολύ μεγάλη κινητοποίηση και πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Διάβαζα μια έρευνα για το τι θα γινόταν εάν η ποσότητα νερού που

έπεσε στη Θεσσαλία, έπεφτε στην Αθήνα, τότε θα είχαμε πολλές καταστροφές», ανέφερε αρχικά η Λυδία Κονιόρδου.

Η Λυδία Κονιόρδου μίλησε και για τον ρόλο της Μαργαρίτας, την οποία υποδύεται, στη «Γη της Ελιάς». «Η Μαργαρίτα βοηθάει σε μια δομή αστέγων. Εκεί υπάρχει ένα άστεγος, ο οποίος έχει περιουσία αλλά δεν μπορεί να την πουλήσει οπότε και καταλήγει άστεγος.

Όταν πεθαίνει αφήνει στη δομή την περιουσία και οι συγγενείς νομίζουν πως η Μαργαρίτα τον πίεσε και οργανώσουν μία επίθεση εναντίον της».

Η Λυδία Κονιόρδου είπε πως δεν έχει πάει ποτέ διακοπές, πέρα από τη φετινή χρονιά που ξεκίνησε να κάνει τηλεόραση ενώ αποκάλυψε ποιον ρόλο της έχουν προτείνει στο παρελθόν για την τηλεόραση.

«Δεν έπαιξα στη τηλεόραση γιατί ήμουν συνέχεια στο θέατρο κυρίως εκτός Αθηνών. Κατά καιρούς μου είχα πολύ ωραίες προτάσεις αλλά δυστυχώς δεν γινόταν. Μου είχαν προτείνει να παίξω στις ’Μάγισσες της Σμύρνης’ αλλά δεν γινόταν.

Τώρα αισθάνομαι πως έχω κάνει έναν μεγάλο κύκλο στο θέατρο και έτυχε αυτή η πρόταση από τον Ανδρέα Γεωργίου», είπε αρχικά.

«Με το θέατρο δεν έχει διακοπές. Πρώτη φορά έκανα διακοπές φέτος και άλλη μία όταν παντρεύτηκα. Έπαιζα από μικρή βόλεϊ και μπάσκετ και κάπως με προτείνανε σε μία ομάδα. Μετά έπαιξα και στην Εθνική Ελλάδος και υπήρξα πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά μετά ασχολήθηκα με τον θέατρο και δεν γινόταν να συνεχίσω».

To άρθρο Λυδία Κονιόρδου: Μου είχαν προτείνει να παίξω στις «Μάγισσες της Σμύρνης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα