Αναστασία Γιάμαλη: Έλεγαν για μένα ότι έτσι παίρνω τις δουλειές, όχι δεν τις πήρα έτσι

22:31 15/10/2023 - Πηγή: NewsIt

«Έλεγαν έλα μωρέ η ξανθούλα με το πλούσιο μπούστο, έτσι πήρε τις δουλειές», λέει η Αναστασία Γιάμαλη.

Η Αναστασία Γιάμαλη έδωσε συνέντευξη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και στην Ειρήνη Αρβανίτη. Η δημοσιογράφος μίλησε για τον χωρισμό των γονιών της και αποκάλυψε όσα έλεγαν γι’ αυτήν συνάδελφοί της όταν ξεκίνησε να εργάζεται στον χώρο της δημοσιογραφίας.

«Επειδή οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι, μεγάλωσα με τη μαμά μου και τις δίδυμες θείες μου. Ακόμα και στα μαθητικά χρόνια είχαμε έναν καθηγητή στο γυμνάσιο, όπου υποτιμούσε

και έλεγε ότι τα κορίτσια που δεν πηγαίνουν καλά θα γίνουν κομμώτριες. Αυτό με ενοχλούσε. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις κομμώτριες, είναι τίμια δουλειά και πολύ ωραία, αλλά γιατί αν είσαι γυναίκα θα γίνεις κομμώτρια;» ανέφερε η Αναστασία Γιάμαλη.

«Δέχτηκα περισσότερο από άντρες κριτικές και επικρίσεις, οι οποίες όμως τελικά -και αυτό είναι το πιο ενοχλητικό και ενδεικτικό της ανισότητας- δεν είχαν να κάνουν με αυτά που λέω. Η κριτική έφτανε τελικά να περιορίζεται στην εμφάνιση. “Έλα μωρέ η ξανθούλα, έλα το κορίτσι που έχει ένα πλούσιο μπούστο. Έλα μωρέ έτσι πήρε τις δουλειές”.

 

Όχι δεν τις πήρα έτσι τις δουλειές» πρόσθεσε η Αναστασία Γιάμαλη.

To άρθρο Αναστασία Γιάμαλη: Έλεγαν για μένα ότι έτσι παίρνω τις δουλειές, όχι δεν τις πήρα έτσι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα