Ληστές σκότωσαν 11χρονη για ένα κινητό στην Αργεντινή - Θύελλα αντιδράσεων πριν από τις εκλογές

12:55 11/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Ένα κορίτσι μόλις 11 ετών έπεσε νεκρό όταν ληστές την χτύπησαν την ώρα που περπατούσε σε δρόμο της Αργεντινής για να της κλέψουν το κινητό. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το κορίτσι από την Αργεντινή πήγαινε στο σχολείο όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι της επιτέθηκαν αρπάζοντάς της το κινητό τηλέφωνο. Το κορίτσι χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και παρέμεινε αναίσθητη στο πεζοδρόμιο.

Λίγη ώρα αργότερα η Μορένα Ντομίνγκεζ θα άφηνε την τελευταία πνοή της στο νοσοκομείο.

Σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, οι κακοποιοί φαίνεται να χτυπούν το

κορίτσι και να διαφεύγουν, ενώ περαστικός έσπευσε να βοηθήσει την 11χρονη, η οποία προσπαθεί να σηκωθεί και καταρρέει ξανά.

Ωστόσο, μαρτυρίες αναφέρουν ότι έμεινε αναίσθητη επί 40 λεπτά πριν φτάσει ασθενοφόρο.

Lanús: Hoy una alumna de 11 años que iba a clases hacia la escuela N60 Almafuerte, fue interceptada por motochorros, le robaron, la arrastraron por el piso y huyeron. Minutos más tarde la joven murió de un paro cardiorrespiratorio. La identificaron como #MorenaDomínguez. pic.twitter.com/dw5nek67fx

— Guillermo De Luca (@GuillermoDelu13) August 9, 2023

Σημειώνεται πως ο θάνατος της 11χρονης έρχεται 4 μέρες πριν από τις προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στην Αργεντινή, με το θέμα της ολοένα και αυξανόμενης οικονομικής και αστυνομικής ανασφάλειας να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

#MorenaDominguez #lanus
El último adiós a morena Domínguez pic.twitter.com/aHuLYDpDRj

— Guillermo De Luca (@GuillermoDelu13) August 10, 2023

Οι υποψήφιοι των εθνικών προκριματικών εκλογών ανέβαλαν τις πολιτικές τους συγκεντρώσεις, καθώς οι διαδηλώσεις συντάραξαν την πόλη του Λανούς. 

 

To άρθρο Ληστές σκότωσαν 11χρονη για ένα κινητό στην Αργεντινή - Θύελλα αντιδράσεων πριν από τις εκλογές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ληστές, 11χρονη, Αργεντινή - Θύελλα,listes, 11chroni, argentini - thyella